Η κεντρική Μακεδονία αποκτά το δικό της TEDx και μάλιστα «υπεύθυνοι» γι’ αυτό είναι μια ομάδα φοιτητών ΤΕΙ. Έτσι στον Πολυχώρο Ευκαρπίδη, στην Κατερίνη, μας περιμένουν «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν» το Σάββατο 5 Μαΐου.

Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο TEDx που διοργανώνεται από φοιτητές Τ.Ε.Ι.

Τι είναι το TEDx;

Στο πνεύμα της αποστολής του TED, «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», το TEDx αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών, ανεξάρτητων εκδηλώσεων που φέρνει ανθρώπους μαζί για να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία. Σε ένα συνέδριο TED, οι ομιλητές έχουν στόχο να συνδέσουν το κοινό μέσα από συζήτηση. Αυτές οι τοπικές ανεξάρτητες εκδηλώσεις φέρουν την επωνυμία TEDx, όπου το x αντιπροσωπεύει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της οργάνωσης της εκδήλωσης.

Έχοντας αντιληφθεί ότι υπάρχουν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και στην Κατερίνη και βλέποντας την πρόοδο που έχει γίνει πρόσφατα στα ζητήματα ενεργοποίησης της νεολαίας, μια ομάδα φοιτητών πήρε την πρωτοβουλία να φέρει το TEDx και στην Κατερίνη.

Μέσα από μια αμιγώς εθελοντική διοργάνωση σπουδαίοι άνθρωποι από κάθε τομέα μοιράζονται τις ιδέες τους, τις εμπειρίες, τις σκέψεις και τους φιλόδοξους στόχους τους και ξεδιπλώνουν μπροστά μας μια διαφορετική πραγματικότητα. Αυτή η πραγματικότητα εμπνέει κοινό και εθελοντές να εξελιχθούν, να προσφέρουν και να γίνουν ακόμα καλύτεροι.

Info

TEDxCentral Macedonia

Σάββατο 5 Μαΐου
Έναρξη: 10:00
Πολυχώρος Ευκαρπίδη
25ης Μαρτίου 28
Κατερίνη

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxTEIofCentralMacedonia/

Twitter: https://twitter.com/TEDxTEICM

Instagram: https://www.instagram.com/tedxteiofcentralmacedonia/

Webpage: http://www.tedxteiofcentralmacedonia.com/

Tickets: https://www.eventbrite.co.uk/e/tedxteiofcentralmacedonia-tickets-45341920906