Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων υπάρχουν και σήμερα, Τρίτη 7/1, σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, είτε λόγω χιονόπτωσης είτε καταστροφών και προβλημάτων τα οποία είχαν προκύψει από την κακοκαιρία το προηγούμενο διάστημα και δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον δρόμο που οδηγεί στο Καϊμάκτσαλάν, από το 17 χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας

Παράλληλα, σε ισχύ εξακολουθούν να είναι και διακοπές κυκλοφορίας σε δρόμους του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Χαλκιδική, λόγω καθίζησης οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, κλειστή εξακολουθεί να είναι η επαρχιακή οδός Πολυγύρου – Ιερισσού στο 31ο χιλιόμετρο, καθώς και η παραλιακή οδός του οικισμού «Γαλήνη» στη Νέα Καλλικράτεια, ενώ κλειστός είναι και ο δρόμος και στη διασταύρωση Βαρβάρας-Ολυμπιάδας, λόγω κατολίσθησης.

Κλειστός δρόμος υπάρχει και στην Ημαθία και την Πέλλα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, στην Ημαθία κλειστός είναι ο δρόμος από τον οικισμό Λιανοβέργι μέχρι και τον οικισμό Κορυφή. Στην Πέλλα κλειστή είναι η επαρχιακή οδός από την Κερασιά προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας λόγω καθίζησης.

Πηγή: typosthes.gr