Μία ομάδα με επιστημονική γνώση και μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αισθητικής κοσμετολογίας δημιούργησε το ινστιτούτο Pret a beaute το 2008 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Στον σύγχρονο και φιλόξενο χώρο τους παρέχουν υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά προϊόντα και υπερσύγχρονα μηχανήματα αισθητικής.

Οι υπηρεσίες τους

Οι υπηρεσίες τους, τις οποίες προσφέρουν σε πολύ προσιτές τιμές, έρχονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του είναι πάντα έτοιμο να αντιμετωπίσει ακόμα και την πιο απαιτητική περίπτωση. Φροντίζουν για την περιποίησή σας από τις απλές καθημερινές υπηρεσίες ομορφιάς μέχρι τις πλέον εξελιγμένες και δραστικές θεραπείες ιατρικής αισθητικής, χωρίς όμως τις παρενέργειες και τον χρόνο αποθεραπείας που συνήθως απαιτείται μετά από ιατρικές πράξεις. Συγκεκριμένα, θα βρείτε:

  • Θεραπείες Προσώπου: Θεραπεία δυσχρωμιών, ραδιοσυχνότητες RF, φυτικό green peel schramek, φωτοανάπλαση APL, μεσοθεραπεία σύσφιξης ή αντιγήρανσης, ενυδάτωση, καθαρισμός προσώπου, αντιγήρανση με οξέα φρούτων, αποκατάσταση δέρματος με ακμή.
  • Θεραπείες Σώματος: Αντιμετώπιση ραβδώσεων, κρυολιπόλιση, ραδιοσυχνότητες, cavitation υπέρηχοι, detox body wrap, σοκολατοθεραπεια, μηχάνημα παθητικής γυμναστικής, χειρομάλαξη κυτταρίτιδας, μεσοθεραπεία με microneedling Roller.
  • Νύχια: Μανικιούρ (απλό, ημιμόνιμο, τεχνητά νύχια) – Πεντικιούρ (απλό, θεραπευτικό: κάλοι, εισφρύσεις, υπέρκερατώσεις, νάρθηκας νυχιών)
  • Μακιγιάζ: Πρωινό, βραδινό, νυφικό
  • Αποτριχώσεις: Ζεστό-κρύο κερί, ριζική με το APILUS SENIOR APL

Στον χώρο τους θα βρείτε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς τα οποία μπορείτε να τα αγοράσετε για το σπίτι, για να πετυχαίνετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη βοήθεια πάντα των ειδικών. Ακολουθήστε τους στη σελίδα τους στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα πακέτα προσφορών που ανακοινώνουν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. H προσφορά που τρέχει αυτό το διάστημα είναι ότι απολαμβάνετε όλες τις θεραπείες σώματος έως -40%.

Ασφάλεια και υγιεινή απέναντι στον Covid19

Το Pret a beaute προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού χωρίς παρουσία συνοδού και απαραίτητα με τη μάσκα και τα γάντια τους, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση σας. Στην είσοδο θα υπάρχει αντισηπτικό για να απολυμαίνετε τα χέρια σας. Φυσικά, μάσκα και γάντια θα φορούν και οι υπάλληλοι. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Αίαντα 2, Εύοσμος

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00