Σε ποιον δεν αρέσουν οι ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις; Το Praline στον Εύοσμο είναι μία από αυτές και σίγουρα θα σας γίνει συνήθεια τόσο για τα νόστιμα πιάτα του που ετοιμάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα όσο και για τη φιλική διάθεση των ανθρώπων του.

Ο καφές του, επιλεγμένος, θα σας τονώσει ώστε να ακολουθήσουν οι προτάσεις του μενού που «παίζουν» με αλμυρούς και γλυκούς συνδυασμούς σε διάφορες μορφές. Το ολοκληρωμένο σας πρωινό είναι έτοιμο και σας υποδέχεται στο τραπέζι σας, μαζί με τα ροφήματα που θα διαλέξετε!

Το Praline σας υπόσχεται πως οι άνθρωποί του, θα κάνουν ό,τι περνά από τα χέρια τους, για να ανεβάσουν τη διάθεσή σας και να περάσετε υπέροχα μαζί τους, απολαμβάνοντας τις γεύσεις που χρειάζεστε!

Όπως είπαμε, όμως, οι επιλογές για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή να απολαύσετε ένα brunch είναι πολλές ακόμη. Ομελέτες, αυγό ποσέ, scrambled, τηγανητό πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί με διάφορα λαχανικά και τυριά είναι ό,τι καλύτερο. Επίσης, το Praline προτείνει και πλατώ δύο ατόμων, που περιλαμβάνει αυγά, τυριά, αλλαντικά, μαρμελάδες, pancakes και ό,τι άλλο χρειάζεται για να απολαύσετε ένα πλούσιο breakfast & brunch.

Βέβαια, τα pancakes, οι κρέπες, οι βάφλες είναι μια καλή ιδέα για όλες τις ώρες. Υπάρχουν αλμυρές και γλυκές προτάσεις του Praline αλλά μπορείτε να επιλέξετε και τους δικούς σας συνδυασμούς από διάφορα υλικά που θα σας τα σερβίρουν με τον πλέον καλαίσθητο τρόπο.

Οι επιλογές δε σταματούν, όμως, εδώ αφού και τα κρύα σάντουιτς, τα hot dogs, οι σαλάτες και, φυσικά, το club sandwich, όλα θα σας χορτάσουν όλες τις ώρες και μάλιστα μπορούν να προσαρμοστούν και ανάλογα με τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες. Η ευελιξία στο μενού είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Praline.

Τις γεύσεις και την ατμόσφαιρα, βέβαια, τις δημιουργούν οι άνθρωποι και εδώ κάτι τέτοιο δεν περνάει απαρατήρητο. Το Praline είναι οι άνθρωποί του, η ομάδα του που κάθε στιγμή θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Θα σας σερβίρει με φιλική διάθεση αλλά και θα σας βοηθήσει στις επιλογές σας, αν χρειαστεί.

Αυτή είναι, λοιπόν, η ευχάριστη γευστική έκπληξη και θα τη συναντήσετε στον Εύοσμο

Praline 
Crepes – Coffee – Brunch

Φωτογραφίες
Χρόνης Σπανός
Chronis Spanos Food Photography

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Ολυμπιάδος 108, Εύοσμος

Τηλέφωνο
2311823547

Ανοιχτά
07:30 – 01:00

Facebook: Praline

Instagram: Pralineskg