Τελευταία βδομάδα λειτουργίας διανύει ο γνωστός σε όλους Κωνσταντής και συγκεκριμένα έως τις 1 Οκτωβρίου 2023.

Όπως ενημερώνει η εταιρεία Karavakia Thessaloniki Waterbus, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η φετινή καλοκαιρινή σεζόν με πολλά δρώμενα υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και ιδιωτικών πρωτοβουλιών. Νέα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν ξένους και Έλληνες τουρίστες άνοιξαν φέτος για πρώτη φορά.

«Είναι πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε σαν ομάδα στην εξυπηρέτηση του πελάτη και να στηρίζουμε τους νέους επιχειρηματίες του τόπου μας έτσι ώστε να προάγουμε την όμορφη μας πόλη, την Θεσσαλονίκη.

Οι υπηρεσίες μας έχουν δυο βασικά συστατικά, την ποιότητα και την ευγένεια. Μόνο έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε την επαναληπτική επισκεψιμότητα στην πόλη μας που σίγουρα κάθε φορά έχει κάτι νέο να δει ο τουρίστας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην τοπική κοινωνία που τόσα χρόνια μας στηρίζει, όσο και στους ξένους επισκέπτες που μας επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.»

Η εταιρεία επισημαίνει πως ανανεώνει το ραντεβού για την άνοιξη του 2024 με τον γνωστό σε όλους Κωνσταντή έτοιμο να εξυπηρετήσει την πόλη της Θεσσαλονίκης πλέοντας στις κοντινές ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών.