Η ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα σε συνεργασία με το positivelife.gr διοργανώνουν workshop τη Δευτέρα 29 Μάϊου, 17:00 – 21:00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, (διά ζώσης & μέσω live streaming), βασισμένο στη βιωματική Μέθοδο της Νίνας Καλούτσα «Φωνή & Επιτυχία», που ξεκλειδώνει το κρυμμένο δυναμικό της Φωνής και της Ομιλίας σου και απογειώνει και την Επικοινωνία σου.

Μέσα από μία πρωτότυπη, κοινωνική και ψυχολογική προσέγγιση της φωνής, η Νίνα Καλούτσα με ασκήσεις και με αναφορές σε πραγματικές ιστορίες επιτυχίας μαθητών της, οδηγεί στην ανακάλυψη της αληθινής φωνής και του δημόσιου λόγου με πειθώ. Το ηχόχρωμα, ο χρωματισμός, ο τόνος, η έκταση και άλλα χαρακτηριστικά της Φωνής αποτελούν βασικά στοιχεία του κάθε ανθρώπου. Επίσης, η παρουσία, η άρθρωση, η εκφορά του λόγου, και το ύφος/στιλ στο Public Speaking.

Συνέντευξη στον Κώστα Γιάντσιο

– Σε ποιους απευθύνονται οι υπηρεσίες σας;
Εδώ και 25 χρόνια, συνεργάζομαι με ανθρώπους επιρροής, πολιτικούς, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών, και ιδιώτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διδάσκω ανθρώπους που επιθυμούν να ανακαλύψουν την πραγματική ταυτότητα της φωνής τους, να καλλιεργήσουν δεξιότητες δημόσιας ομιλίας, να ενισχύσουν την ηγετική και τη διαπραγματευτική τους ικανότητα. Επίσης, με προσεγγίζουν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και οργανισμών και γενικά άνθρωποι που επιθυμούν να διαπρέψουν στο Public Speaking/Ρητορική. Τώρα που διανύουμε περίοδο εκλογών συνεργάζομαι με πολιτικούς.

– Ποιες είναι οι συχνότερες ανάγκες που σας ζητούν να καλύψετε όσοι έρχονται σε εσάς;
Η ανακάλυψη της αληθινής φωνής και του δημόσιου λόγου με πειθώ. Το ηχόχρωμα, ο χρωματισμός, ο τόνος, η έκταση και άλλα χαρακτηριστικά της Φωνής αποτελούν βασικά στοιχεία του κάθε ανθρώπου. Επίσης, η παρουσία, η άρθρωση, η εκφορά του λόγου, το ύφος/στιλ στο Public Speaking και οι τεχνικές ρητορικής.

-Ποια ζητήματα αναλύετε στο συγκεκριμένο σεμινάριο;
Στο σεμινάριο διδάσκω τεχνικές για:
• Να βελτιωθεί ο τόνος της φωνής
• Να μιλάμε με αυτοπεποίθηση και να πείθουμε με το λόγο μας
• Να εκφραζόμαστε με ακρίβεια και σαφήνεια
• Να διαχειριζόμαστε το σκηνικό άγχος

Στο βιβλίο σας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ – Πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν», εκδόσεις Key Books, υπάρχουν αρκετά προσωπικά σας «αποφθέγματα» με θέμα τη Φωνή.
Παρακαλώ, επιλέξτε ένα για το κλείσιμο της συζήτησής μας.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη και επιλέγω για το τέλος το εξής: «Μελετώντας, ωριμάζοντας και κατανοώντας βαθύτερα τον εαυτό του κάποιος, αποκτά ολοένα πλουσιότερο τρόπο έκφρασης μέσω της φωνής του. Τότε, στον γοητευτικό τόνο της, αποτυπώνεται η εσωτερική αρμονία και η σοφία του».

Workshop με τη Νίνα Καλούτσα

Για Επιχειρηματίες, Στελέχη Επιχειρήσεων & για όσους πιστεύουν στη Δύναμη της Επικοινωνίας.
Guest Speaker Δημήτρης Δημητριάδης Futurist | International Speaker Η ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (VOICE A.I.)