Το Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, προϋπαντεί τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων με την ποιο γνωστή ιστορία «Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρούτζ», ειδικά προσαρμοσμένη για παιδάκια ηλικίας 3ων έως 7 ετών αλλά και για παιδάκια έως 107 ετών.

Λίγα λόγια για τον…Σκρούτζ, τον Eμπενέζερ Σκρουτζ, κεντρικό ήρωα της ιστορίας μας, που η τσιγκουνιά του δεν έχει προηγούμενο. O Σκρουτζ δεν είναι σε θέση να ζήσει, ν’ αγαπήσει, να χαρεί. Το κύριο μέλημά του είναι πως θα ξοδέψει λιγότερα για τις ανάγκες του. Όλα αυτά μέχρι που τον επισκέπτεται το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, όλα αλλάζουν… O Σκρουτζ ανακαλύπτει την ευτυχία, τη γαλήνη και την αγάπη. Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν είναι πιο πολύτιμο απ’ αυτά τα συναισθήματα.  Μπορούμε να πούμε ότι «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» αποτελεί έναν ύμνο στη χαρά της ζωής και της αγάπης.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Κόττας

 

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):

Λάζαρος Αντωνούδης,

Κοκονιά Σαλέπη,

Κωνσταντία Κοντοπούλου,

Αλεξάνδρα Καπουσούζη,

Τζένη Χαραλαμπίδου,

Βασίλης Τσαγγαλίδης,

Μαρία Ψαλτίδου,

Αλίκη Ροβέρτου

 

info

Από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, έως και την Κυριακή 18/12/16, (μόνο για τέσσερις Κυριακές), στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, Στεφάνου Τάττη 3, (πλάι στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, Θεσ/νικη).

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972.702870.

Εισιτήρια: Μεγάλος 6€, μικρός 4€. Με την κάρτα μέλους, του βιβλιοπωλείου IANOS το ένα παιδάκι έχει δωρεάν είσοδο.

Παιδικό Θέατρο Παραστάσεις