Η Πλατεία Θεάτρου σάς προσκαλεί σε ένα Opening Party event, με τους θρυλικούς STEREO MC’s (DJ Set & Live Microphone Performance). Οι εκρηκτικοί Άγγλοι έχουν σημαδέψει πολλές γενιές μέσω της μουσικής τους και αποτελούν δυο εμβληματικές φυσιογνωμίες. Μαζί τους θα είναι οι Le Croque & Maria S.

Γνωρίστε τους Stereo MC’s

Oι Stereo MC’s ήταν πάντα στο μεταίχμιο της χορευτικής μουσικής. Με κομμάτια όπως Deep Down n’ Dirty, Connected, remix στη Madonna, τους U2 και την Queen Latifah, mix για το DJ-Kicks και εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου (Glastonbury, Rock Am Ring), έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα.

Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, πρωτοστατούν στο μοντέρνο dance ήχο με τη δισκογραφική τους εταιρία “Connected”, έχοντας κυκλοφορήσει πολύ σημαντικά anthems των τελευταίων δυο ετών.

Οι Stereo MCS είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της βρετανικής ηλεκτρονικής σκηνής. Σχηματίστηκαν το 1985 από τον Rob Birch και τον Nick Hallam και ο ήχος τους την δεκαετία του 90 ήταν εκρηκτικός και φρέσκος για τα μουσικά δεδομένα της Μεγάλης Βρετανίας, γι’ αυτό και η ανταπόκριση του κοινού άμεση και μαζική.

Ήταν το πρώτο βρετανικό γκρουπ που κατάφερε να μπει στα single charts της Αμερικής, με το single τους Elevate my mind, από το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο Supernatural, ένα dance κομμάτι με αρκετές δόσεις hip-hop και με κάποια στοιχεία acid house, συστατικό που προστέθηκε στον ήχο τους περισσότερο στο τρίτο τους άλμπουμ Connected, το οποίο τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως, τους χάρισε δύο British Music Awards και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο.

Παρασκευή 28 Ιουνίου σάς περιμένουν όλους στην πιο όμορφη Πλατεία.

Πληροφορίες
Εθνικής Αμύνης 4
Παρασκευή 28 Ιουνίου
19:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας & Κρατήσεων : 2310231422
Facebook Event