Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου έρχεται ο Phonique, ο δημοφιλέστερος, Βερολινέζος Dj της House μουσικής. 
Ο Phonique, που την τελευταία πενταετία θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς, remixer και Djs της Ευρώπης στην House μουσική, θα βρεθεί λίγο πριν από την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς στην Θεσσαλονίκη, για μία εμφάνιση στα decks του CLUBVOGUE. Μαζί του στα Decks ο Linos ο Νίκος Πλούμης και ο Kostis Zartaloudis.

CLUBVOGUE: 26ης Οκτωβρίου 23
Reservations: 2310 502 081
Doors open: 12:00 midnight

www.clubvogue.gr || www.thinkrnb.com

Phonique
Εδώ και 15 χρόνια η έδρα του είναι το Βερολίνο, εκεί που ο Phonique θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους House Djs στον κόσμο. Ξεκίνησε στα μέσα των 90ʼs ταυτόχρονα με την παγκόσμια έκρηξη της underground Γερμανικής dance σκηνής και είναι ένας από τους πιο περιζήτητους Djs στον κόσμο. 

Σαν παραγωγός έχει κυκλοφορήσει πάνω από 40 singles μέχρι τώρα σε labels όπως είναι η Brique Rouge, η Moodmusic, η Simple, η Crosstown Rebels, η Global Underground, η Tiefschwarz Souvenir, η Poker Flat και η Dessous.
Το 2008 ψηφίστηκε σαν Best House Dj in The Ibiza Dj Awards και το 2009 Best House Artist από το Beatport.
Το 2010 κυκλοφορεί το 3ο του album “ Kissing Strangers” και κυριολεκτικά απογειώνετε, με την τρομακτική αποδοχή του τραγουδιού “Feel What You Want”. Επίσης εντυπωσιάζει ευχάριστα με την πολυπλοκότητα των συνθέσεων του σε τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σʼ αυτό το album στο οποίο συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως ο Ian Whitelaw, o Ruben, o Louie Austen, η Rebecca και ο Gui Boratto. 
Την τελευταία διετία, οι συνεργασίες του επεκτάθηκαν σε καλλιτέχνες και παραγωγούς όπως ο Alex Krüger (Dub Taylor / Korsakow / Tigerskin), Steve Bug, David Duriez & Phil Weeks, Martin Landsky και Meitz.
Η πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά είναι το E.P. Vincent Price που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες από την Dessous Recordings και είναι ένας ύμνος στην σύγχρονη Electronica.