Μία ακόμα πεζοπορική δραστηριότητα από το μεγαλύτερο Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων της Θεσσαλονίκης Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας, αυτή τη φορά στην Τορώνη Χαλκιδικής!

Εξερευνούμε την πιο ανέγγιχτη γωνιά της Χαλκιδικής το Σάββατο 25/05 και πεζοπορούμε σε καταπράσινα μονοπάτια πάνω από εντυπωσιακούς γαλάζιους κόλπους! Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας την πανέμορφη φύση της Σιθωνίας και κάνουμε τις πρώτες μας βουτιές στις ήσυχες ακόμα παραλίες πριν το ξεκίνημα της καλοκαιρινής κίνησης!

Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας, επισκέπτεται την αγαπημένη μας Σιθωνία την καλύτερη εποχή του χρόνου! Θα απολαύσουμε την αδιατάρακτη φύση με μία ήπια και βατή πεζοπορία, ενώ στη συνέχεια όποια και όποιος το επιθυμεί θα έχει την ευκαιρία για βουτιά στα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της Τορώνης ή καφεδάκι δίπλα στο κύμα!

Και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γειτονικό Πόρτο Κουφό, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό! Join the Green bus για μία ακόμη αξέχαστη εμπειρία, παρέα με πιστοποιημένους επαγγελματίες συνοδούς και ατελείωτο κέφι από την ωραιότερη πεζοπορική οικογένεια της Βόρ. Ελλάδας!

 

info
Σάββατο 25 Μαίου 2024
Τορώνη Χαλκιδικής
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ