Στις 12 Νοέμβρη γιορτάζεται η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού. Μετά την επιτυχία της περσινής χρονιάς, η Stay Strong Events μάς προτείνει να ζήσουμε και φέτος κάτι διαφορετικό!

Ελάτε να αδράξουμε την ευκαιρία και να συνδυάσουμε άσκηση και ψυχαγωγία σε μια ξεχωριστή ημερήσια δράση με πεζοπορία στον προστατευόμενο υδροβιότοπο της Επανομής και επίσκεψη στο κτήμα Γεροβασιλείου.

Σημεία ενδιαφέροντος:
Αμμοθίνες
Παρακολούθηση σπάνιων πτηνών (Αν είμαστε τυχεροί)
Ναυάγιο
Φανάρι
Παρεκκλήσι Αγίου Νικόλαου Μετσοβίτη
Συνολική απόσταση: 8 χλμ
Διάρκεια διαδρομής: Περίπου 2 ώρες
Βαθμός δυσκολίας Α+
Μετά την πεζοπορία μας ακολουθεί επίσκεψη στο οινοποιείο. Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, να γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και να δοκιμάσετε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.

Στις πλαγιές της Επανομής βρίσκεται ο ιδιαίτερα φροντισμένος αμπελώνας που περιβάλλει το σύγχρονο οινοποιείο, όπου παράγονται τα γνωστά κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου.
Η ξενάγηση πραγματοποιείται από οινο-ξεναγό στον αμπελώνα, τους χώρους της παραγωγής, της εμφιάλωσης και της παλαίωσης. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το Μουσείου Οίνου και να απολαύσετε μια γευστική δοκιμή. Η διάρκειά κυμαίνεται 60’-80′.

 

info
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023
Περισσότερες πληροφορίες: ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

#FALL IN THE CITY_ Δράσεις