Η BikeΙΤ, η εταιρεία ενοικιάσεων ποδηλάτων, η οποία για 10 ολόκληρα χρόνια, υποστηρίζει την βιώσιμη κινητικότητα και την εναλλακτική μετακίνηση των πολιτών, στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στο πλαίσιο δράσεων της, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στις 12:00 μ.μ. μια ιδιαίτερη Ποδηλατοβόλτα για καλό σκοπό!

Σημείο εκκίνησης, το Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (έμπροσθεν της BikeΙΤ), με κατεύθυνση προς το Μέγαρο Μουσικής. Ο ρυθμός της Φιλανθρωπικής Ποδηλατοβόλτας, θα είναι χαλαρός για να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες! Από το Μέγαρο Μουσικής η ποδηλατική παρέα, θα επιστρέψει και πάλι στο σημείο εκκίνησης, στο κατάστημα ποδηλάτων της ΒikeIT για αρκετά happening και φυσικά, αναμνηστικές φωτογραφίες!

Για να πάρει μέρος κάποιος στην Φιλανθρωπική Ποδηλατοβόλτα, χρειάζεται να κάνει εγγραφή, στην γραμματεία της εκδήλωσης που θα βρίσκεται στημένη εμπρός από το κατάστημα της BikeΙΤ! To κόστος εγγραφής έχει οριστεί στα 3€ ανά άτομο, τα οποία θα διατεθούν για τις «πάγιες ανάγκες του παιδικού χωριού Πλαγιαρίου».

Αν προβληματίζεστε για την κατάσταση που βρίσκεται το ποδήλατό σας, μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια των τεχνικών της BikeΙΤ, οι οποίοι την μέρα της εκδήλωσης «Πεταλιές αγάπης vοl.10» θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους τις χρειάζονται.

Ραντεβού την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τα ποδήλατά σας, για τη στήριξη του Παιδικού Χωριού Πλαγιαρίου!

Η παρουσία σας και προβολή με κάθε τρόπο της εκδήλωσης θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς, αλλά παράλληλα θα στείλει και ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης της προσπάθειας του παιδικού χωριού.

Για περισσότερες πληροφορίες: bikeitrentals.com/petalies-agapis

#SPRING IN THE CITY_ Δράσεις