Το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, είναι ξεχωριστό. Το πράσινο δένεται με το γαλάζιο, τα πεύκα βουτούν στο κύμα και οι δαντελωτές παραλίες, είναι καμπύλες από πίνακα ζωγραφικής ενός καλλιτέχνη που δεν στερήθηκε φαντασίας. Στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, χτίστηκε η Βουρβουρού, ένας τόπος συγκλονιστικής φυσικής ομορφιάς που κατακλύζεται από επισκέπτες. Στην καρδιά της Βουρβουρού, βρίσκεται το Εστιατόριο Paris.

Το Εστιατόριο Paris βρίσκεται στην Βουρβουρού, μπροστά στη θάλασσα. Τόσο μπροστά στη θάλασσα!

Φτιάχτηκε για να αποθεώσει τη θαλασσινή κουζίνα μα είναι ο χώρος που έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να σας ανοίγει καθημερινά την όρεξη. Την όρεξη για ζωή, την όρεξη για παρέα και φυσικά την όρεξη για καλό φαγητό!

Άριστη ποιότητα και φιλικότατη εξυπηρέτηση!

Από τη θάλασσα, στο τραπέζι σας.

Ένα εστιατόριο που χωρίς φανφάρες, αποδεικνύει πως παραμένει πασίγνωστο για την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί. Για το ολόφρεσκο ψάρι του. Για τον χειρισμό του στη θάλασσα την ίδια και σε όσα προσφέρει, από το ψιλό μέχρι την οχτάκιλη συναγρίδα!

Το Εστιατόριο Paris είναι απόλυτα διαθέσιμο σε «όλα τα βαλάντια» καθώς παρέχει επιλογές σε μία ευρύτατη γκάμα. Άλλωστε, όλη η θάλασσα θα βρεθεί στο πιάτο σου! Πέρα από σεβίτσε, καρπάτσιο και ταρτάρ, έχει στον κατάλογό του μαγειρεμένο, σπιτικό φαγητό και θεσπέσια κρεατικά. Κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος σ’ έναν χώρο που έμαθε να ενώνει παρέες! Άλλωστε η εξυπηρέτηση είναι φιλικότατη και κύριο χαρακτηριστικό του προσωπικού, η ευγένεια. Ναι, θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου.

Ας μιλήσουμε για θέα!

Το Εστιατόριο Paris, έχει στ’ αλήθεια μοναδική θέα, καθώς αποτελεί ένα μπαλκόνι στη θάλασσα. Ξεκινώντας την κουζίνα του νωρίς το μεσημέρι, αποτελεί ένα «λιμάνι», μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς στο σημείο μπορούν να προσεγγίσουν και να δέσουν έως και σκάφη! Εξαιρετικό φαγητό, απολαυστικό θαλασσινό μενού, μπροστά στο κύμα, σ’ ένα τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Κι όταν πλησιάζει το ηλιοβασίλεμα… Τα χρώματα παίζουν στον ορίζοντα και η εμπειρία γεύσης και εξυπηρέτησης καταγράφεται στην μνήμη. Έως την επόμενη φορά.

Εστιατόριο Paris

Βουρβουρού, Άγιος Νικόλαος, Χαλκιδική

23750.91312
parisrestaurant.gr

Facebook

Υ.Γ.

Η ομάδα του Εστιατορίου PARIS, είναι στο «κουρμπέτι» της εστίασης από το μακρινό 1980, εκτελώντας μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη διαδρομή σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας πλέον εδώ και 21 χρόνια στην Βουρβουρού. Έτσι κι αλλιώς, κάπου θα ‘χεις ακούσει κι εσύ για «τα πονηρά μεζεδάκια του ΠΑΡΗ»…

Η ομάδα του Paris Restaurant σας περιμένει με την καλύτερη διάθεση, την άψογη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό της, για μια εμπειρία που τα έχει όλα· γεύση, άνεση, περιποίηση. Είναι εδώ για εσάς, πάντα μαζί με αγαπημένους φίλους και πελάτες.