«Κάθε μέρα που έβλεπα την στολή, θυμόμουν την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου…να τη φορέσω ξανά ως αστυνομικός»
Μια συγκλονιστική φωτογραφία ανέβασε ο Αντώνης Τσαπατάκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνει με την στολή της ΕΛ.ΑΣ, πριν  από έντεκα χρόνια και σήμερα. Μετά από 10 χρόνια ήρθε η δικαίωση για τον Αντώνη Τσαπατάκη που είχε απολυθεί από το Σώμα καθώς πριν έρθει η μονιμοποίηση του, η μοίρα του επιφύλαξε να μην είναι αρτιμελείς, εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος που είχε. Ο παραολυμπιονίκης με επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε να λύσει τα νομοθετικά θέματα κάτι που έγινε και ο Αντώνης φοράει ξανά την στολή!
Ανέβασε αυτή την φωτογραφία, μαζί με ένα κείμενο βγαλμένο από την καρδιά, στο οποίο αναφέρει ότι ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει μετά το ατύχημα του ότι θα ξαναφορέσει την στολή που αγάπησε.

Μετά από 11 χρόνια φοράω για πρώτη φορά αυτή τη στολή. Κι όμως δεν την πέταξα, ούτε την αποθήκευσα σε κάποια κούτα που θα τοποθετούσα σε κάποιο αραχνιασμένο ράφι του υπογείου. Αντιθέτως…την έπλυνα, τη σιδέρωσα και την κρέμασα στην ίδια ντουλάπα με τα καθημερινά μου ρούχα. Και κάθε μέρα που την έβλεπα, θυμόμουν την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου…να τη φορέσω ξανά ως αστυνομικός…όσα χρόνια και αν περάσουν..να τη φορέσω και να δείξω σε αυτούς που πιστέψαν σε εμένα, σε αυτούς που προσποιήθηκαν ότι πίστεψαν σε εμένα, αλλά και σε αυτούς που μάχονται καθημερινά για τα δικαίωματα που έχουν ως πολίτες μιας ευνομούμενης κοινωνίας, ότι τα χτυπήματα της μοίρας οφείλουν συχνά να γίνονται τραγικώς ευπρόσδεκτα και ότι πρέπει να πολεμήσεις για να δικαιωθείς για τις πληγές που σε μάτωσαν και σε γονάτισαν. Φορώντας τη στολή μου λοιπόν τώρα, προαχθείς πλέον ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. τις επόμενες μέρες λόγω των Παραολυμπιακών και παγκόσμιων διακρίσεών μου, απέδειξα τόσο σε εμένα όσο και σε όλους θέλω να πιστεύω, ότι ο αγώνας για την πραγμάτωση των ονείρων μας, κερδίζεται μόνο με ένα μέσο που δεν ματώνει ποτέ. Το όνομά του; ΨΥΧΗ.. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος αναμένεται να στελεχώσει την Αθλητική Υπηρεσία της Αστυνομίας.

πηγή: http://www.tilestwra.com