Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, τo Ciel Bar Restaurant παρουσιάζει τον εκρηκτικό Ισπανό DJ & παραγωγό Kiko Navarro σε ένα εορταστικό event απο νωρίς το απόγευμα. Με την υποστήριξη του Child Of House Youtube Channel & του manstaradio.gr

Intro: Manolis MANSTA Stavroulakis

Outro: Mr Coolbox

Live Percussion Vos Jr

Ώρα έναρξης: 18:00

Κρατήσεις: 231 088 8000

Είσοδος με ποτό: 15 €

Ciel Bar Restaurant https://www.facebook.com/cielbarrestaurant/

Τοποθεσία: Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 12 | Νέα Παραλία

#Cielbarrestaurant #Cielexperience #Cielview #Cielpeople

Kiko Navarro

Μια πρωτοποριακή φιγούρα στο κίνημα της Balearic House , ο Kiko Navarro αιχμαλωτίζει τα Dance-Floor σε όλη την υφήλιο για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Απασχολημένος από νεαρή ηλικία με την πιο soulful πλευρά της Αμερικάνικης House μουσικής , οι δεξιότητες του σαν DJ προσέλκυσαν σύντομα την προσοχή της νυχτερινής ζωής του Pacha , που του πρόσφερε να αναλάβει ως Resident DJ τόσο στην Πάλμα όσο και στην Ίμπιζα. Στη συνέχεια ήρθε μια μηνιαία εμφάνιση στο Space Ibiza και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία. Τα χρόνια που ακολούθησαν, ο Kiko ταξίδεψε αρκετές φορές από το Λονδίνο στην Άπω Ανατολή, παίζοντας σε Φεστιβάλ όπως το Southport & Southern Soul, καθώς και στο The Egg (London) και το Cocoon (Φρανκφούρτη).

Υποστηριζόμενος από την προφανή του αφοσίωση στη House μουσική , η αγάπη του Kiko Navarro για τους αφρο-λατινικούς ήχους ήταν εμφανής στις αριστουργηματικές του, χορευτικές παραγωγές από την αρχή. Με το βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Concha Buika, το «Soñando Contigo» ήταν το επιτυχημένο hit του το 2007, συγκεντρώνοντας πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Από τότε, ο Kiko κυκλοφόρησε μουσική στην Local Talk, στην King Street Sounds,στην BBE και στην Yoruba Records του Osunlade, κερδίζοντας υποστήριξη από παγκόσμιους παράγοντες όπως ο Gilles Peterson και ο Jeff Mills. Συλλέγοντας ευχαριστίες από όλη την μουσική κοινότητα, το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του Kiko Navarro, «Everything Happens For A Reason», εμφανίζει με ζωντανό χρώμα κάθε απόχρωση της εκθαμβωτικής μουσικής παλέτας αυτού του συναρπαστικού καλλιτέχνη.

Live