Οι χωριάτικες πίτες και οι σπιτικές συνταγές είναι η κληρονομιά κάθε οικογένειας. Διατηρώντας την σπιτική φροντίδα, την παραδοσιακή τεχνική και επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, όπως θα έκανε για το σπίτι του, συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε η οικογένεια το 1957, φθάνουμε στο 1994, όπου δημιουργείται το πρώτο κατάστημα “Παραδοσιακό” στο Πανόραμα από τον Αλέξανδρο Κομματίδη. Σήμερα, το “Παραδοσιακό” με επτά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, δύο στην Αθήνα και ένα στην Κύπρο, δεν είναι απλά μία σύγχρονη αλυσίδα με χαρακτηριστική την ποιότητα και την εξέλιξη των προϊόντων του αλλά έχει γίνει πρότυπο στη συγκεκριμένη κατηγορία καταστημάτων για πολλές νέες επιχειρήσεις.

Το “Παραδοσιακό” στην Θεσσαλονίκη πλέον έχει συνδεθεί με την καθημερινότητα μας αφού φροντίζει να έχει προτάσεις για κάθε διατροφική συνήθεια. Στο εργαστήριό του αλλά και εντός των καταστημάτων όλα δουλεύουν με την σπιτική φροντίδα σε υλικά και παρασκευή, ώστε να απολαμβάνουμε σταθερότητα στην ποιότητα και προτάσεις που συνοδεύονται πάντα από έρευνα σχετικά με τη διατροφική αξία των εδεσμάτων.

Χωριάτικες πίτες, Μπουγάτσα αλλά και Eat Fit

Στο “Παραδοσιακό” μας δείχνουν με τον πιο νόστιμο τρόπο ότι θα βρούμε ό,τι ικανοποιεί τη διατροφή μας όλες τις ώρες. Η μπουγάτσα με το παραδοσιακό φύλλο αέρος (που ανοίγεται πετώντας το στον αέρα) και οι χωριάτικες πίτες με το τραγανό φύλλο, ακολουθώντας την τεχνική που ανοίγει φύλλο η παραδοσιακή μαγείρισσα, και την πλούσια γέμιση αλλά και το διάσημο κουλούρι Θεσσαλονίκης θα ευχαριστήσουν τους πιο “παραδοσιακούς” που θα τα συνοδεύσουν με τον πρωινό τους καφέ. Υπάρχουν, βέβαια, και τα healthy snacks με γιαούρτι, δημητριακά και σπόρους και οι χυμοί για ένα διαφορετικό ξεκίνημα της ημέρας.

Μία από τις αγαπημένες επιλογές είναι τα κρύα sandwiches και οι τορτίγιες με μεγάλη ποικιλία υλικών και διαφορετικούς τύπους ψωμιού, παραγωγής του «Παραδοσιακό» με ιδιαίτερα άλευρα και σπόρους, φρεσκοψημένα σε κάθε κατάστημα, ώστε να επιλέγεις καθημερινά και κάτι διαφορετικό και να τα δοκιμάσεις όλα. Τα ίδια ισχύουν και για τις σαλάτες και τα healthy meals, την άλλη δημοφιλή επιλογή για ένα lunch break. Ολόφρεσκα υλικά, πεντανόστιμοι θρεπτικοί συνδυασμοί που σε κερδίζουν από τις πρώτες πιρουνιές, σε γεύση και εικόνα.

Επίσης, προτείνουμε να δοκιμάσετε τη Scrocchiarella, την φρέσκια ζύμη με καταγωγή από τη Ρώμη, φτιαγμένη με προζύμι και ελαιόλαδο που ζυμώνεται & πλάθεται εκεί μπροστά στον ανοιχτό πάγκο και φιλοξενεί κορυφαία αλλαντικά, τυριά και λαχανικά και είναι τόσο λαχταριστή που θα χρειαστεί λίγα λεπτά για να είναι SOLD OUT. Αν δεν την έχετε δοκιμάσει ακόμα, κάντε το άμεσα.

Εδώ δεν είμαστε απλά πελάτες

Η σημασία που δίνεται στην επικοινωνία με το προσωπικό στο “Παραδοσιακό” είναι μεγάλη. Εδώ δε νιώθουμε ποτέ απλοί πελάτες. Μας εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο και μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους για όσα έχουν να μας προτείνουν. Έτσι μοιραζόμαστε μία γευστική εμπειρία κάθε φορά. Και αυτό είναι δείγμα φιλοξενίας.

Παραδοσιακό | Πολυμέσα

Website: www.paradosiako.net

Facebook: paradosiako.net

Instagram: paradosiako_gram

YouTube: paradosiakonet


Παραδοσιακό | Καταστήματα

Θεσσαλονίκη

Παραδοσιακό Πανόραμα
Παπαδοπούλου 17, Πανόραμα
Τ: 2310344803

Παραδοσιακό Αριστοτέλους
Αριστοτέλους 3
Τ: 2310242200

Παραδοσιακό Κούσκουρα
Κούσκουρα 4, Κέντρο
Τ: 2310344 803

Παραδοσιακό Mediterranean Cosmos

11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Τ:2310262478

Παραδοσιακό One Salonica

Ιωάννη Κωλέττη 32-34
Τ: 2310525343

Παραδοσιακό Τούμπα
Γρηγ. Λαμπράκη 201

Τ:2314012772

Παραδοσιακό Τσιμισκή
Τσιμισκή 89 & Γρ. Παλαμά
Τ: 2310222052

Αθήνα

Παραδοσιακό Πλάκα

Σέλλεϋ 3, Πλάκα

Παραδοσιακό Γλυφάδα
Αρτέμιδος 1
Τ: 2108940140

Κύπρος

Παραδοσιακό Λευκωσία

28ης Οκτωβρίου 11Δ, Εγκωμή
Τ: +35722730569