Γδαρμένα Γόνατα, στραμπουλισμένα δάκτυλα , ανοικτές μύτες. Παιδικά τραύματα που ξεπερνάς γρήγορα. Αυτά που μένουν και σε σημαδεύουν για πάντα,ή τα λες στον ψυχολόγο σου ή τα κάνεις μια παράσταση. Ένας νέος μονόλογος stand up comedy, για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη για τέσσερις παραστάσεις.

Ο PanagiotisK γεννηθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και ζει πλέον στην Ξάνθη. Από το 2001 ξεκίνησε την ενασχόληση του με το stand up comedy. Τα πρώτα χρόνια πραγματοποιούσε ολιγόλεπτες εμφανίσεις σε μαγαζιά πριν από συναυλίες και άλλα event. Tο 2005 ολοκληρωσε την πρώτη του μεγάλου μήκους παράσταση διάρκειας μίας ώρας με τίτλο "Μυθολογία" η οποία παρουσιάστηκε σε διάφορα θέατρα και καταστήματα σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη έως και το 2009.  Επίσης μέρος της παράστασης παρουσίασε σε πόλεις της Θράκης και στην Θεσσαλονίκη σε μια ιδιότυπη συνεργασία με τον μουσικό & συνθέτη Βαγγέλη Κοντόπουλο.

Από το 2009 μέχρι το 2011 παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια για το Stand Up Comedy με εισηγητές τους Δημήτρη Δημόπουλο, Λάμπρο Φισφή, Νίκη Χατζηγεωργίου και ένα workshop διάρκειας 6 μηνών στην Θεσσαλονίκη με εισηγητή τον Δημήτρη Βαλσαμίδη. Εκτός του stand up comedy λειτουργεί και μια ομάδα κωμικών αυτοσχεδιασμών και TheaterSports στην Ξάνθη. Το 2011 ολοκλήρωσε την δεύτερη μεγάλου μήκους παράσταση με τίτλο "Παιδικά Τραύματα". Μέρος της παρουσιάστηκε στο 1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης, ενώ το έργο παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο για πρώτη φορά σε μια παράσταση στην Αθήνα στο θέατρο Eliart. Από το φθινόπωρο του 2012 παρουσιάζεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Επίσης έχει λάβει μέρος κατά καιρούς σε ομαδικές παραστάσεις stand up comedy, στην Αθήνα και στην Ξάνθη.
O PanagiotisK είναι ο εμπνευστής και από τους βασικούς συντελεστές – διοργανωτές του φεστιβάλ κωμωδίας Ξάνθης που διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2011, και τον Νοέμβριο του 2012.

info
Παρασκευή 7, Σάββατο 8, Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: €5
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6942983588
Θέατρο Ταξίδι Ονείρου,
Στέφανου Τάττη 3 (Περιοχή Ι.Ν. Αγ. Σοφίας)