Ένα εξαιρετικό δώρο για την περίοδο των γιορτών και όχι μόνο που θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς αλλά  και μεγάλους να παίξουν μαζί και να μοιραστούν γνώσεις ταυτόχρονα. Μέσα στην πανδημία μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά αλλά για τα παιδιά η χαρά του παιχνιδιού και των δώρων παραμένει αναλλοίωτη και ανεπηρέαστη.

Αν αναζητάτε, λοιπόν, ένα εναλλακτικό, ποιοτικό δώρο σας έχουμε μία πολύ ωραία ιδέα και μάλιστα με ελληνική υπογραφή. Πρόκειται για τα Ελληνικά επιτραπέζια Learning Tube που φτιάχνονται σ’ ένα μικρό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη!

Είναι η σειρά που έκανε και πάλι κουλ τη γνώση της γεωγραφίας και δίνει ένα χρήσιμο εργαλείο στους μεγάλους για ποιοτική διάδραση και παιχνίδια γνώσεων με τα παιδιά. Υπάρχουν 8 εκπαιδευτικοί κύλινδροι για να διαλέξετε με ποιον ή ποιους θα ξεκινήσετε τη συλλογή σας και κάθε κύλινδρος διαθέτει 63 κάρτες και ένα χάρτινο ζάρι.

Σημαίες, Πρωτεύουσες, Μνημεία, Εφευρέτες, Καλλιτέχνες, Εθνικά Φαγητά, Παραδοσιακές Ενδυμασίες Κρατών και Κώδικας Κυκλοφορίας είναι μερικά μόνο από τα θεματικά που καλύπτουν ενώ υπάρχει η δυνατότητα να συνεχιστεί το παιχνίδι και ηλεκτρονικά.

Είναι κατάλληλα για παιδιά όλων των ηλικιών, μικρά, μεγάλα, εφήβους και φυσικά και για τους ενήλικες που θέλουν να συμμετέχουν σ’ ένα δημιουργικό παιχνίδι με τα παιδιά ή τα εγγόνια τους.

Παραγγείλετέ τα εγκαίρως ΕΔΩ

Δείτε περισσότερα στο www.learningtube.gr