Όπως κάθε χρονιά, κλειστά θα μείνουν για τις καθιερωμένες δύο ημέρες αργιών, ανήμερα και πρώτη ημέρα Χριστουγέννων, τα σουπερμάρκετ στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, σήμερα παραμονή θα παραμείνουν ανοιχτά με διευρυμένο ωράριο και θα μπορούν να είναι ανοιχτά και την Κυριακή.

Πώς διαμορφώνεται το εορταστικό Ωράριο

Έτσι, το εορταστικό ωράριο για τα σούπερ μάρκετ τις έχει ως εξής:
Παραμονή Χριστουγέννων (24/12): 8:00 – 21:00
Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12): 8:00 – 20:00

25 και 26 Δεκεμβρίου κλειστα!

Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά την προσεχή Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, με ωράριο που θα ρυθμίσουν οι επιχειρήσεις. Μεγάλες αλυσίδες έχουν ανακοινώσει ότι θα ανοίξουν από τις 9:00 έως τις 19:00. Οι καταναλωτές καλούνται να επικοινωνούν με το κατάστημα της επιλογής τους για να ενημερωθούν σχετικά.

Για τη μετάβαση στο σούπερ μάρκετ, όπως και σε κάθε κατάστημα τροφίμων, απαιτείται η αποστολή SMS με κωδικό μετακίνησης 2.

Κλειστοί φούρνοι για τέσσερις μέρες στη Θεσσαλονίκη

Ψωμί για τέσσερις ημέρες θα πρέπει να προμηθευθούν σήμερα οι Θεσσαλονικείς εν όψει των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων, καθώς όπως ενημερώνει το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης οι φούρνοι θα είναι κλειστοί κατά τη διάρκεια των εορτών.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του τo Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι την παραμονή Χριστουγέννων, Πέμπτη 24/12/2020 το καταναλωτικό κοινό θα προμηθευτεί ψωμί για τέσσερις (4) ημέρες και συγκεκριμένα για:

    • Πέμπτη 24/12,
    • Παρασκευή 25/12 (Ανήμερα Χριστουγέννων)
    • Σάββατο 26/12 (Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων) και
    • Κυριακή 27/12
Με πληροφορίες από Typosthess