Αν θέλετε το κυρίαρχο στοιχείο στη δεξίωση του γάμου σας να είναι η υψηλή αισθητική, η ιδιαίτερη διακόσμηση, αλλά και οι διακριτικές πινελιές πολυτέλειας, τότε σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις. Βρείτε, λοιπόν, τον χώρο εκείνον στη Θεσσαλονίκη που ανταποκρίνεται στις δικές προτιμήσεις και απολαύστε στιγμές ευτυχίας με τους καλεσμένους σας και το έτερον σας ήμισυ. Η ώρα η καλή!

Γράφει η Λυδία Κοκκινά

Macedonia Palace

Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2

Εμπιστευτείτε την οργάνωση και τη φιλοξενία του γάμου σας στο Makedonia Palace και το έμπειρο προσωπικό του. Το Makedonia Palace, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και διακεκριμένο catering, πλαισιώνει με την ιδανική ποιότητα και ατμόσφαιρα τη δική σας γαμήλια δεξίωση.


Ethereal Hall

17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε το γάμο σας στην Ethereal, το Welcome Drink, η μουσική κάλυψη, η διακόσμηση και η διαμονή των νεονύμφων είναι παροχές που θα σας απαλλάξουν από πολλά βάσανα στην οργάνωση. Ελάτε να οργανώσετε μαζί τους μια από τις πιο μαγικές μέρες της ζωής σας.


Planetarium Barestau

6ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης – Θέρμης

Το Planetarium Barestau είναι ένα ιδιαίτερο σημείο του Μουσείου Τεχνολογίας Νόησις που ξεκίνησε το ταξίδι του τον Απρίλιο του 2006, με στόχο να ταξιδέψει τους ουρανίσκους σε ιδιαίτερους γευστικούς προορισμούς, αλλά και την ψυχή, μέσα από την μοναδική τοποθεσία και το ατμοσφαιρικό του περιβάλλον. Ο χώρος διαθέτει εξαιρετική θέα στον Θερμαϊκό, ενώ προσφέρονται και υπηρεσίες catering υψηλού επιπέδου για φιλοξενούμενες εκδηλώσεις.

Για τις ιδιαίτερες προσωπικές σας στιγμές, τον γάμο, τη βάφτιση, τα πάρτι για μικρά και μεγάλα παιδιά παρέχουν πολύχρονη εμπειρία στο ποιοτικό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση, σύγχρονο εξοπλισμό και μοναδική θέα.


Mediterranean Palace

Σαλαμίνος 3

Με χαρά θα σχεδιάσουν µαζί σας µία αξέχαστη βραδιά και ένα γευστικό ταξίδι για τους καλεσµένους σας. Τα signature menu, η συλλογή των κρασιών µας, η γαµήλια τούρτα, η µουσική, η διακόσµηση και οι άνθρωποί τους θα δηµιουργήσουν την τέλεια εικόνα που οραµατίζεστε για τη µεγάλη ηµέρα!

Δείτε τα δώρα που προσφέρουν


Grand Hotel Palace

Μοναστηρίου 305

Το ταξίδι σας ξεκινά από το Grand Hotel Palace. Γαµήλιο ονειρικό πάρτι ή επιβλητική δεξίωση; Ροµαντικό ή πολυτελές ύφος διακόσµησης; Μαζί τους θα κάνετε το όνειρό σας πραγµατικότητα, σχεδιάζοντας τον γάµο που φανταστήκατε.

Δείτε τα δώρα που προσφέρουν


Polis Συνεδριακό Κέντρο

Ταγαράδες, Θέρμη

Γαμήλια Δεξίωση γεμάτη γεύσεις, γεμάτη μουσική, γεμάτη φίλους, γεμάτη χορό, γεμάτη από τον έρωτα σας! Αυτό θα είναι το ομορφότερο party της ζωής σας στο Polis, που θα το θυμάστε για πάντα. Μια γαμήλια δεξίωση με υψηλή αισθητική για ένα γάμο απαιτήσεων.