Ονειρούπολη Δράμας: Τι θα δούμε

Ένα ακόμη μαγικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, θα γραφτεί φέτος στη Δράμα. Ένα παραμύθι με τουνελόδρακους, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, μικρά λυκάκια, καλικάντζαρους, ιπτάμενα σουρωτήρια, χιονάνθρωπους, αλλά και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη. Χαρακτήρες, που κάθε χρόνο, ζουν στο ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Για περίπου έναν μήνα, ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης, μεταμορφώνονται σε σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε πρωταγωνιστές, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι: την Ονειρούπολη!

Πότε εγκαινιάζεται

Την Ονειρούπολη 2017 – 2018 εγκαινιάζει ο κορυφαίος Έλληνας συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς. Το φετινό παραμύθι της Ονειρούπολης θα αρχίσει να γράφεται στις 4 Δεκεμβρίου 2017.

Την πρώτη του σελίδα, θα γράψει στις 7 το απόγευμα, ο Ευγένιος Τριβιζάς! Έτσι ξεκινάει ένας νέος θεσμός. Το «χρυσό κλειδί της Ονειρούπολης», που φέτος θα παραδοθεί στον μεγαλύτερο Έλληνα παραμυθά.
Επιπλέον στο μουσικό τμήμα της τελετής έναρξης αναμένεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους ο νέος αγαπημένος και βραβευμένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός!

info
Ονειρούπολη Δράμας, Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας
Εγκαίνια: 4 Δεκεμβρίου
Διάρκεια: Έως 7 Ιανουαρίου 2018

Δραστηριότητες Δραστηριότητες