Στη συγκεκριμένη ατζέντα θα βρείτε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Συναυλίες, αστροπαρατήρηση και φεστιβάλ είναι μερικά από αυτά που θα σας κρατήσουν συντροφιά την τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού.

Προτείνει η Χριστίνα Μισιρλή

Η Josephine για μία ξεχωριστή συναυλία στην Πλαζ Αρετσούς

Η Josephine έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο φεστιβάλ Παρά Θιν΄Αλός 2023, με μια συναυλία στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2028, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Πληροφορίες

Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 20:30

Είσοδος ελεύθερη

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης στο Παρά Θιν’Αλός στο Κυβερνείο

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει στις μουσικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ Παρά Θιν΄Αλός 2023, με μία ανοιχτή συναυλία στον εξωτερικό χώρο στο Κυβερνείο στην Καλαμαριά.

Πληροφορίες
30 Αυγούστου στις 20:30
είσοδος ελεύθερη

Ο Δήμος Αναστασιάδης στο Κυβερνείο με ελεύθερη είσοδο

Δήμος Αναστασιάδης

O Δήμος Αναστασιάδης, ο χαρισματικός καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την ερμηνεία, την ενέργεια και το πάθος του, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία δωρεάν συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Παρά Θιν΄Αλός 2023, στην Καλαμαριά.

Πληροφορίες

Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 20:30
Είσοδος ελεύθερη

Πανσέληνος στο ΝΟΗΣΙΣ: Αστροπαρατήρηση και… μπλε φεγγάρι με δωρεάν είσοδο

Το ΝΟΗΣΙΣ ΚΔΕΜΤ υποδέχεται το Φεγγάρι και παρουσιάζει σειρά εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδογια όλη την οικογένεια την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

Με αφορμή την «Μπλε» πανσέληνο θα εξελιχθεί μια μοναδική βραδιά στις εγκαταστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ με θέα τον μαγευτικό Θερμαϊκό όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα όχι μόνο το εντυπωσιακό ουράνιο φαινόμενο αλλά πολλά περισσότερα για τη Σελήνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Ο Ηλίας Βρεττός στην Πλαζ Αρετσούς με ελεύθερη είσοδο

Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να μας ταξιδέψει με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Θα τραγουδήσει στο φεστιβάλ Παρά Θιν΄Αλός 2023 στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην Πλαζ Αρετσούς σε μια συναυλία, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με πολλές εκπλήξεις που θα έχουμε να θυμόμαστε.

Πληροφορίες 

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 20:30
Είσοδος ελεύθερη

Στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης το 15ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής

Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής

Ο Αύλειος χώρος στο Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί την 15η επετειακή διοργάνωση του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής, με προσκαλεσμένους καλλιτέχνες, χορευτές και μουσικούς από όλη την Ελλάδα, αλλά και χώρες του εξωτερικού.

Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ξεκινά από την Πέμπτη 31 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Πληροφορίες 

Πέμπτη 31 Αυγούστου έως Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου
Είσοδος ελεύθερη
Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας
Δημοκρατίας 18

Άγιος Μάμας: Επιστρέφει η μεγαλύτερη εμποροπανήγυρης της Β. Ελλάδος

Η έναρξη της Εμποροπανήγυρις του Αγίου Μάμα στη Χαλκιδική ξεκινά από την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 με πλήθος εκδηλώσεων, χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων, ορχήστρες, λαϊκή συναυλία με την ορχήστρα των αδερφών Τσικούρη, παραδοσιακό γλέντι με το Σαλονικίωτικο Τακίμι και μία μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα σε Έλληνες καλλιτέχνες από τον Μανώλη Καραντίνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ