ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10/2023
ΟΙΝΟΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ & ΟΙΝΟΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 

Σε συνεργασία με τον Ξενώνα Λιμναίο, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ, το Κτήμα τ’Αποστόλη διοργανώνει μία απόδραση στην Κερκίνη για οινοβαρκάδα  & οινοπεριήγηση στο επισκέψιμο οινοποιείο του.

Μία διαφορετική γευσιγνωσία εν πλω, μία διαφορετική περιήγηση στην περιοχή με την αυθεντική ματιά  των ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους, τον καλλιεργούν, τον προστατεύουν και τον μοιράζονται.


Μία ευκαιρία να γνωρίσουμε τις βιολογικές τεχνικές που εφαρμόζονται στα αμπελοτόπια του Ν. Σερρών, όπως και την βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος  της λίμνης Κερκίνης  που μαζί συνθέτουν ένα μοναδικό οικοσύστημα.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το Λιμανάκι Λιθοτόπου και θα διαρκέσει 2 ώρες.

Μετά την οινοβαρκάδα και την επιστροφή στον Λιθότοπο που απέχει μόλις 20 λεπτά από το κτήμα μας, επισκεφτείτε το κελάρι του οινοποιείου για οινογευσία  & δωρεάν ξενάγηση!

Τιμή: 25€/άτομο
(δεν περιλαμβάνονται μεταφορικά)

Στην τιμή της οινοβαρκάδας πέρα από το τουρ περιλαμβάνεται και πιατέλα 2 ατόμων με τοπικά εδέσματα, τυριά και αλλαντικά με συνοδευτικά κριτσίνια & νερό καθώς και γευστική δοκιμή 3 κρασιών του κτήματος

Συμμετοχή αποκλειστικά κατόπιν κράτησης:
+30 6946579507
[email protected]

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/2023
ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ Τ’ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Ο Οκτώβρης είναι παραδοσιακά για το κτήμα ο μήνας που βάζουν τα καζάνια & παράγουν τσίπουρο διπλής απόσταξης από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας.

Αποφάσισαν για πρώτη φορά να διοργανώσουν μια Γιορτή Τσίπουρου όπου τα αποστάγματα θα έχουν την τιμητική τους μαζί με χειροποίητους μεζέδες που θα απολαύσουν γύρω από τον πλάτανο.

Η 1η γιορτή Τσίπουρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 14:00 μ.μ στην αυλή για να μάθετε τα πάντα σε σχέση με την παραγωγή του, να ξεναγηθείτε, να φάτε, να πιείτε, να χορέψετε και να περάσετε όμορφα.


Μενού: 25€ /άτομο:
– Πιατέλα με Τσιπουρομεζέδες – Σαλάτα Λάχανο, Καρότο
– Χειροποίητες Πιπεριές Φλωρίνης – Κεφτεδάκια & Λουκάνικα στον ξυλόφουρνο με συνοδευτική σπιτική πατατοσαλάτα

Η τιμή περιλαμβάνει 1 τσίπουρο 200 ml /2 άτομα & 1 ποτήρι κρασί /άτομο

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή μουσική

Για κρατήσεις και πληροφορίες:
+30 6946579507
[email protected]