Οι Thievery Corporation επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στο Fix Factory Of Sound Open Air, για μια μαγική βραδιά γεμάτη ρυθμό και χορό.
Αναγνωρισμένοι διεθνώς ως ένα από τα πιο επιτυχημένα downtempo σχήματα, οι Thievery Corporation δημιουργήθηκαν όταν οι Rob Garza και Eric Hilton συναντήθηκαν στη Washington, το 1995. Με αφετηρία την μεγάλη τους αγάπη για τον Antonio Carlos Jobim, τη bossanova των 60s και τη jazz, το σπουδαίο αυτό δίδυμο έθεσε από την αρχή δύο βασικούς κανόνες: να μην παραμείνουν προσκολλημένοι σε ένα μόνο είδος μουσικής και να μην υποκύψουν ποτέ σε δισκογραφικές πιέσεις – γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, κυκλοφορούν τη δουλειά τους αποκλειστικά μέσω της δικής τους ανεξάρτητης εταιρείας.
Το 1996, κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους, “Sounds From The Thievery Hi-Fi”, έναν κλασικό πλέον δίσκο. Θα ακολουθήσει μια σειρά από αξέχαστα albums, όπως το “Mirror Conspiracy”, το αξεπέραστο “The Richest Man in Babylon”, το “The Cosmic Game” (που τους βρήκε να συνεργάζονται με τους Flaming Lips και τον David Byrne), αλλά και τα πιο πρόσφατα “The Temple of I & I” και “Treasures from the Temple”, όπου πλέον ακούμε ένα γκρουπ που έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν πραγματικά προσωπικό και πολυσυλλεκτικό ήχο που ξεκινάει από τη dub reggae και φθάνει στο hip hop και στην ανατολίτικη μουσική.
Αυτό, όμως, που τελικά τους κράτησε στην κορυφή της μουσικής σκηνής, όλα αυτά τα χρόνια, είναι οι ζωντανές εμφανίσεις τους. Ένα πραγματικά σπουδαίο live act, με μια φοβερή μπάντα και τραγουδιστές από κάθε κουλτούρα του πλανήτη, οι Thievery Corporation κάθε φορά προσφέρουν κάτι καινούργιο. Το ελληνικό κοινό όμως το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, οπότε ετοιμαστείτε για μια ακόμα άκρως χορευτική βραδιά με τους αγαπημένους μας Αμερικανούς.
info
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
Fix Factory Of Sound Open Air
Η προπώληση ξεκινάει προς 27 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Διάθεση:
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / viva.gr & fixfactoryofsound.gr
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Wind
Ζωντανή Μουσική Συναυλίες - Φεστιβάλ