Μια μουσική πινελιά στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  βάζουν The Italian Tenors που έρχονται για μία και μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, στις  21.00, στο Ράδιο Σίτυ.

Τρεις Ιταλοί τενόροι, οι Luca Sala, Sabino Gaita και Evans Tonon με σπουδές στις πιο γνωστές Μουσικές Ακαδημίες και εμφανίσεις στις μεγαλύτερες όπερες φέρνουν μια… πινελιά Χριστουγέννων – A Touch of Christmas, όπως είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που παρουσιάζουν.

Μαζί τους ως  special guest η σοπράνο Francesca Lanza, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία στο Phantom of The Opera.

Οι Italian Tenors  «παντρεύουν» τον Lucio Dala με τον Leonard Cohen και το Con Te Partirò με το Mamma Maria και προσφέρουν ένα μοναδικό μουσικό γεγονός που συναρπάζει το κοινό.

Αυτή τη φορά προσθέτουν στο πρόγραμμά τους χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο και υπόσχονται μια ζεστή και χαρούμενη βραδιά γεμάτη από το εορταστικό φως των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κάθε εμφάνισή τους γίνεται sold out και κάθε παράστασή τους αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό, καθώς οι τρεις Ιταλοί Τενόροι επιδιώκουν τη διάδραση μαζί του με χιούμορ, τρυφερότητα και θετική ενέργεια, την ώρα που οι κρυστάλλινες φωνές τους δημιουργούν μια έκρηξη συναισθημάτων με άρωμα ιταλικής γοητείας.

Οι Italian Tenors φέρνουν στη σκηνή του Ράδιο Σίτυ, γνωστές άριες και ιταλικά ποπ τραγούδια, μαζί με εορταστικές μελωδίες, σε πρωτότυπες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διασκευές, που αναδεικνύουν τη μουσική γοητεία της Ιταλίας και τη φωνητική δύναμη των ερμηνευτών.

«Viva la Vita!!!»,  είναι το σύνθημά τους,  που αποτελεί μια πρόσκληση για να ζήσουμε μαζί τους μια φανταστική γιορταστική βραδιά.

Special Guest: soprano Francesca Lanza

 

info
Radio City Theater, Παρασκευοπούλου 9
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:00
Εισιτήρια: more.com
Ταμείο Ράδιο Σίτυ τηλ. 2310856660