Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, επιστρέφουν για ακόμα ένα καλοκαίρι στην αγαπημένη τους συνήθεια: ξαναβγαίνουν στο δρόμο, σε μια summertour γεμάτη δυναμισμό, κέφι και ενέργεια! Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 4.000 εμφανίσεις συνολικά στην καριέρα τους, οι ONIRAMAείναι αναμφισβήτητα η μπάντα με τα περισσότερα live σε Ελλάδα και Κύπρο!

Φέτος, στο NeverEndingTour, οι ONIRAMA γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους και την καλύτερή τους διάθεση.

Στο ταξίδι αυτό τους συντροφεύει μια playlistπου αντανακλά την “mixin-up” ψυχή της μπάντας: από τον Δύσκολο Καιρό για Πρίγκιπες μέχρι το Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους. Από το Να την Προσέχειςμέχρι την ξεσηκωτική εκδοχή του Ξημερώνει και Βραδιάζει του Βασίλη Τσιτσάνη, που παρουσίασαν πρώτη φορά στα liveτους την περασμένη χρονιά. Και από την Κλεψύδρα μέχρι την πρόσφατη επιτυχία τους Μετανιώνω, όλα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, «ανακατεμένα» με τον τρόπο που μόνο οι ONIRAMA γνωρίζουν, για να μας παρασύρουν σε έναν ατελείωτο…Χορό!

Για ακόμα μια φορά, από την summer tour δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις: το καινούριο τραγούδι των ONIRAMA που θα κυκλοφορήσει σύντομα, θα μας κάνει όλους να χορέψουμε ρυθμικά και να τραγουδήσουμε δυνατά… « παραραράμ».

 

info
Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023
Θέατρο Κήπου
Ώρα προσέλευσης 20:00 | ώρα έναρξης 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Περιορισμένη προπώληση: 10€
Προπώληση: 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
— viva.gr (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
— Κατατήματα Public (πανελλαδικά)
— Café Ηλιοτρόπιο (Θεσσαλονίκη)
— Πολυχώρος WE (Θεσσαλονίκη)

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων , συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

 

#SPRING IN THE CITY_ Ζωντανή Μουσική