Η νουβέλα, σπουδή πάνω στην συν-ύπαρξη και το συναίσθημα, του κορυφαίου Ρώσου μυθιστοριογράφου ανεβαίνει ξανά στο θέατρο Φαργκάνη στην Θεσσαλονίκη.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη πρωταγωνιστούν σε ένα έργο – εγκώμιο στη φιλία και την αγάπη, με φόντο τις ονειρικές Λευκές Νύχτες της Αγίας Πετρούπολης.

Πάνω από τα νερά του ποταμού Νέβα, σε μια προκυμαία, δύο μοναχικοί νέοι, θα ζήσουν μία ιστορία ενηλικίωσης! Άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται, γνωρίζονται και ανταλλάσσουν τα ανείπωτα ως τώρα μυστικά τους, τις αγωνίες και τα όνειρά τους.

Μια επαφή πολύτιμη, από αυτές που δεν προγραμματίζουμε – συμβαίνει σπάνια – και είναι αρκετή για να καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής μας.

Το Πρωί που ακολουθεί τις Νύχτες, θα αναρωτηθούμε μαζί με τον συγγραφέα: «Μια ολόκληρη στιγμή απόλυτης ευτυχίας: είναι μήπως λίγο αυτό, έστω και για ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου;»

Θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Πρωτότυπη μουσική: Στάμος Σέμσης Η αριστοτεχνική νουβέλα του κορυφαίου Φ. Ντοστογιέφσκι, διασκευασμένη για το θέατρο, παρουσιάζεται στο θέατρο Φαργκάνη στην Θεσσαλονίκη.

 

info
Από τις 5 Μαίου έως τις 14 Μαίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00
Θέατρο Φαργκάνη

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη: 20€ Κανονικό / 17€ Μειωμένο (Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ)
17€ Κανονικό / 15€ Μειωμένο (Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ)
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:00
Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Παραγωγή: ΜΥΘΩΔΙΑ

από έως
Παραστάσεις