Ο λόγος για ένα ξεχωριστό πιάτο του Ζύθου, τις κροκέτες παστίτσιο duo béchamel, που δεν πρέπει να παραλείψεις από την παραγγελία σου.

Αν θέλετε να κάνετε ένα μάθημα στην ιστορία της Θεσσαλονίκης του 20ου αιώνα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα δύο εστιατόρια του «Ζύθου». Στα Λαδάδικα στεγάζεται σ’ ένα από τα ελάχιστα διασωθέντα κτίρια της πυρκαγιάς του 1917 με στοιχεία διακόσμησης της δεκαετίας του ’50.

Ο Ζύθος-Ντορέ είναι ένα κομμάτι της πολιτιστικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης, όπου σύχναζαν προσωπικότητες της καλλιτεχνικής, ακαδημαϊκής, οικονομικής και πολιτικής ελίτ της πόλης. Με πολύ σεβασμό και στους δύο χώρους, από το 1990 στα Λαδάδικα και από το 1995 στο Ντορέ, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, εισάγει την έννοια του Μεσογειακού Ζυθεστιατορίου στη Θεσσαλονίκη.

Ένα σημείο συνάντησης από το πρωί με καφέ και – όσο προχωράει η μέρα – με εκλεκτές γεύσεις προϊόντων ελληνικής παραγωγής, που συνδυάζονται με αποστάγματα και κρασί του ελληνικού αμπελώνα και μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ζύθος στα Λαδάδικα | Κατούνη 5 | 2310 540284
Ζύθος στο Ντορέ | Τσιρογιάννη 7, Λευκός Πύργος | 2310 279010

Facebook: Zithos