Με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΗ, για έβδομη συνεχή χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου δίνουν το παρόν στη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στο χώρο που μας διαθέτει όλα αυτά τα χρόνια η ΔΕΗ, θα στηθούν και φέτος τρία ιατρεία, ένα Γενικό – Παθολογικό, ένα Παιδιατρικό και ένα Οφθαλμολογικό.  Εθελοντές ιατροί των Γιατρών του Κόσμου, θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση συμβουλευτικού χαρακτήρα σε επισκέπτες της έκθεσης, πάντα με έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο έκθεση φωτογραφίας και θα προβάλλονται βίντεο με τις αποστολές που πραγματοποιούν οι Γιατροί του Κόσμου σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, με τη χρηματοδότηση της ΔΕΗ Α.Ε. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και ενημερωτικό υλικό για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για το πολυετές έργο των Γιατρών του Κόσμου σε κρίσιμες καταστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με μεγάλη μας χαρά καταφέραμε πέρυσι να ενημερώσουμε για το έργο μας περίπου 6.000 επισκέπτες ενώ παράλληλα οι ιατροί μας παρείχαν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε 1.709 συμπολίτες μας. Στην παρούσα διοργάνωση θέτουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και ευελπιστούμε τόσο να καλύψουμε με παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας και συμβουλευτική, τους συμπολίτες μας που θα βρεθούν στην έκθεση όσο και να διαδώσουμε το μήνυμα της ανθρωπιστικής ιατρικής την οποία υπηρετούμε με προσήλωση εδώ και 28 χρόνια.

Τα ιατρεία προληπτικού ελέγχου θα λειτουργούν από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου καθημερινά.

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00
Πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (X.A.N.Θ.)

Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν από τις 3 Σεπτεμβρίου, με τη χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ, από τα γραφεία της Οργάνωσής μας στη Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206), σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.