Ένα ταξίδι στις γεύσεις και την υγιεινή διατροφή διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με οδηγούς τον Ευτύχη Μπλέτσα (Chef, Τηλεοπτικός Παρουσιαστής, Συγγραφέας) και την Αναστασία Κόκκαλη (Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο B.Sc, S.R.D.), την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00. Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Αναστασία Κόκκαλη θα παρουσιάσουν στο κοινό πώς η γευστική απόλαυση μπορεί να συμβαδίζει με την υγιεινή διατροφή, και την διαιτητική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Open Day περιλαμβάνει:
• Παρουσίαση Συνταγών Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
• Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας
• Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής
• Δωρεάν Λιπομετρήσεις

To Open Day θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στην οδό Βαλαωρίτου 9 (Αίθουσα Διαλέξεων-2ος όροφος).
Η πρόσκληση για το Open Day απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τα επαγγέλματα του Chef, του Αρτοζαχαροπλάστη και του Διαιτολόγου, και σκέφτονται την προοπτική αντίστοιχων σπουδών.

Υπεύθυνοι της εκδήλωσης είναι η Αναστασία Κόκκαλη (Υπ. τμ. Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας) και ο Αναστάσιος Αθανασιάδης (Pastry Chef, Υπ. τμ. Αρτοζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310552406, E-mail: [email protected], Βαλαωρίτου 9, θεσσαλονίκη