Ο Θοδωρής Φέρρης, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του, έρχεται στο «Barbarella Live Party» και, μετά τις αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις για σχεδόν πέντε μήνες στην Αθήνα, βάζει τη δική του μουσική «σφραγίδα» και στη Θεσσαλονίκη!

Με τις προσωπικές μεγάλες επιτυχίες του, όπως το πρόσφατο «Ζήσε Τη Στιγμή» και το remake του hit «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και φιγουράρουν στα ραδιοφωνικά charts αλλά και τις δυνατές ερμηνείες του, ο Θοδωρής Φέρρης θα χαρίσει στο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Μαζί του ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, τόσο με τα τραγούδια του, όπως το πιο πρόσφατο «Έλα Απόψε», όσο και με την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού!

Την δική τους ξεχωριστή «πινελιά» στο άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα βάζουν η Κατερίνα Λιόλιου, ο Χρήστος Ζώτος και η Ilenia Williams.

Η «φρέσκια» και δυναμική σύμπραξη έρχεται στο «Barbarella Live Party», έχοντας τα διαπιστευτήρια της επιτυχίας!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μονόδρομο και κάνει check in στο «Barbarella Live Party»!

 

info
Barbarella Live Party
Βασιλέως Ηρακλείου 43
Κρατήσεις: 2310 227 444
Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή

από έως
Ζωντανή Μουσική