Η γλυκιά φωνή του πάθους, ο αγαπημένος τραγουδιστής με τις μεταξένιες φαβορίτες και την βελούδινη φωνή, ο μεγάλος Σταμάτης Κόκοτας, σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Σταμάτης Κόκοτας

Είναι ασφαλώς λίγοι αυτοί που απέμειναν στο ελληνικό τραγούδι και μπορείς να πεις, πως η φωνή, η χροιά, η ερμηνεία, τα τραγούδια, το ήθος και η προσωπικότητα τους αποτελούν κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Ο σπουδαίος Σταμάτης Κόκοτας έχει ερμηνεύσει χρυσά τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών. Κορυφαία ονόματα όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Νίκος Γκάτσος, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έγραψαν αθάνατα τραγούδια για τον μεγάλο ερμηνευτή.

Τι θα ακούσουμε;

Ένα όνειρο τρελό, μα όχι απατηλό, γίνεται πραγματικότητα φέτος στις συναυλίες του. Ο Σταμάτης Κόκοτας θα κατηφορίσει από της Ακρόπολης τα μέρη και θα στείλει φιρμάνι μουσικό στην Κρήτη και στη Μάνη, θυμίζοντας μας το «με τι καρδιά να σ’ αποχαιρετήσω», το «πες πως μ αντάμωσες», το «στου Προφήτη Ηλία τα σοκάκια», την «Πειραιώτισσα» τον «τρελό» «το αλάνι από το λιμάνι», το «δεν το μπορείς»  το «γιέ μου» και άλλα πολλά μεγάλα τραγούδια της δισκογραφίας του.

Ποιοι θα είναι μαζί του;

Σαν το παλιό καλό κρασί, καλύτερος από ποτέ, δίνει ένα δίωρο ρεσιτάλ ερμηνευτικής αρτιότητας. Μαζί του λαϊκή ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Λάκη Αργυριάδη και ο «μαντάμ» τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής.

Info

Ώρα έναρξης 22.30

Άβατο live-stage, Αγν. Στρατιώτη 44, Πολίχνη
Τηλ Κρατήσεων : 2310 666869

από έως
Ζωντανή Μουσική Live