Ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό για τους μικρούς μας φίλους, μας περιμένει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο biscotto coffee+.

Το πρώτο #FamilySundayMornings της σεζόν έρχεται με μια θεατρική παράσταση του Μικρού Βορρά. Ο «Ραφτάκος των Λέξεων», του Αντώνη Παπαθεοδούλου, η παράσταση που πέρυσι ενθουσίασε το κοινό της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει και εσείς, οι γονείς, μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ σας, όση ώρα τα παιδιά σας θα γίνονται ένα με τους ήρωες, συμμετέχοντας με διαδραστικό τρόπο.

Ένας μαγικός ράφτης – Μία παράσταση γεμάτη αξίες

Σε μια μικρή πόλη, που ίσως να μοιάζει με τις υπόλοιπες, ζει ένας ταπεινός και ιδιαίτερος ράφτης που δεν μοιάζει όμως με κανέναν άλλο! Ένας ράφτης που ντύνει όλη την πόλη με ρούχα μαγικά, που γίνονται άλλοτε δροσερά και άλλοτε ζεστά. Δεν χρησιμοποιεί μάλλινη ή μεταξωτή κλωστή αλλά χρησιμοποιεί το μυστικό του, που δεν γνωρίζει κανείς παρά μόνο αυτός… τις λέξεις! Τα χρόνια όμως περνάνε, η μικρή πόλη μεγαλώνει και ο κόσμος αρχίζει να ακολουθεί την μόδα. Όλοι ξεχνούν τον ραφτάκο και αγοράζουν έτοιμα ρούχα από τα μαγαζιά. Κάποτε στην πόλη όμως πέφτει ένας φοβερός χειμώνας και οι κάτοικοι κάνουν ότι μπορούν για να ζεσταθούν… όμως δεν καταφέρνουν τίποτα και τότε… ξαναθυμούνται τον μοναδικό τους ράφτη!

Μια εγγυημένη πρόταση ψυχαγωγίας. Μια θεατρική παράσταση γεμάτη αγάπη και θαλπωρή σας περιμένει στο biscotto coffee+.

 

info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
είσοδος: 10€ (περιλαμβάνει μπισκότα και χυμό για τα παιδιά)
είσοδος για τα μέλη της biscotto members card: 8€
ώρα έναρξης: 11.00

Ο Ραφτάκος των Λέξεων: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Άτομα*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • biscotto members card
    έκπτωση-παροχή
    Tιμή με έκπτωση για biscotto members: 8€
    Ισχύει για 1 ή 2 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την αγορά του εισιτηρίου στο ταμείο του biscotto coffee+.
8€