Ένα Πάρτι Από Τα Παλιά έρχεται στον πολυχώρο WE την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου για να ξαναζωντανέψει όμορφες στιγμές περασμένων δεκαετιών! Ένα μουσικό ταξίδι στα συρτάρια της μνήμης για να ξαναζήσουν οι παλιότεροι την ατμόσφαιρα από τα μυθικά βράδια αλλοτινών χρόνων, μια νοσταλγική επιστροφή σε εποχές που πέρασαν για να διδαχθούν οι νεότεροι. 

Γυρνώντας πίσω στον χρόνο, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο μελωδίες και ρυθμούς, παλιότερα ακούσματα χαραγμένα στον χρόνο και στον νου, μια βραδιά που θα κλείσει μέσα της το «άρωμα» της τότε νεανικής διασκέδασης, όπως τις ζούσαμε στις θρυλικές discos ή στα αυτοσχέδια πάρτι σε σπίτια φίλων.

Υπό τους ήχους μουσικών βγαλμένων από τα 60’s μέχρι τα 90’s μια βραδιά για παλιούς και νέους, που θα ξαναφέρει στο μυαλό φανταστικές στιγμές από τα αγαπημένα μας καλοκαίρια αλλά και τους χειμώνες της ομορφότερης περιόδου μας.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου συναντιόμαστε στον πολυχώρο WE για να γιορτάσουμε τις αναμνήσεις μας με ένα πάρτι εποχής που θα αφήσει εποχή! Ένα πάρτι για όσους/ες αντέχουν ακόμα…! Τα πιο καλά παιδιά θα είναι και πάλι εκεί!

Info

Είσοδος: 10 € (με ποτό)

Τοποθεσία: Πολυχώρος WE, 3ης Σεπτεμβρίου 3, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Events Things to do