Ο Πασχάλης Τερζής επανήλθε εντυπωσιακά με την λαϊκή μπαλάντα «Να με θυμάσαι» σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη.

Μετά από μία εβδομάδα ψηφιακής κυκλοφορίας το «Να με θυμάσαι» καταγράφει εντυπωσιακή πορεία τόσο στο ραδιοφωνικό air play όσο και στις ακροάσεις του από το youtube.

Βρίσκεται στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσο αφορά το ρεπερτόριο του μεγάλου μας ερμηνευτή και στην 66η θέση των μεταδόσεων ανάμεσα σε όλα τα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Πασχάλης Τερζής αποδεικνύει και πάλι πόσο μεγάλος ερμηνευτής είναι

Το τραγούδι ξεχωρίζει για την λυρικότητα των στίχων που αποτυπώνουν με ποιητικό τρόπο το καταλυτικό αίσθημα της απουσίας,την αμηχανία των αποχαιρετισμών και την ηχώ των αναμνήσεων που ακούραστα επανέρχονται.

Η μουσική αναδεικνύει περίτεχνα την δύναμη των λέξεων και και αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του ξεχωριστού και αναγνωρίσιμου μουσικού ιδιώματος του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Ο Πασχάλης Τερζής δίνει μια μοναδική ερμηνεία με ευαισθησία και απλότητα που «κεντάει» περίτεχνα τα συναισθήματα στον καμβά του τραγουδιού.

Το «Να με θυμάσαι» θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «Ο Θησαυρός» που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.