Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινή ατμόσφαιρα παρουσιάστηκε, πρόσφατα, η νέα συνεργασία της hellofrom με τον οίκο Parthenis. Τη συνεργασία επισφράγισε η limited edition δημιουργία Parthenis, η οποία έγινε για πρώτη φορά αποκλειστικά για τη Θεσσαλονίκη και παρουσιάστηκε στο hellofrom Thessaloniki lifestyle souvenir store.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να γνωρίσουν την Ορσαλία Παρθένη, η οποία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για να παρουσιάσει το Tshirt (Θ for Thessaloniki) με την υπογραφή Parthenis, εμπνευσμένο από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γνωστοί δημοσιογράφοι, bloggers, trendsetters, και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και απήλαυσαν την ζεστή φιλοξενία των founders της hellofrom, Κωνσταντίνου Δρακότη και της Ρωξάνης Φαλτζή.

Το πρόσφατα βραβευμένο με το παγκόσμιο Red Dot Award καινοτόμο ελληνικό brand hellofrom, έρχεται να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε τα σουβενίρ. Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, δημιουργεί για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης σύγχρονα design σουβενίρ, με πολύ υψηλά κριτήρια αισθητικής και ανοίγει το πρώτο lifestyle souvenir store. Η hellofrom, που έχει κερδίσει 4 βραβεία το 2018, διθυραμβικές κριτικές και αναφορές σε διεθνή και εγχώρια μέσα, ετοιμάζεται να κατακτήσει σύντομα και τη βρετανική αγορά.

Πληροφορίες
Hellofrom Thessaloniki lifestyle souvenir store
Προξένου Κορομηλά 45