Επενδύοντας συστηματικά στην άρτια και επίκαιρη κατάρτιση των baristi του Δικτύου του, ο Όμιλος Today διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία κατά τον περασμένο Δεκέμβριο το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Lavazza Training Level II». Δεν αρκέστηκε, ωστόσο, σε αυτό. Προχώρησε στην έμπρακτη επιβράβευση των 10 κορυφαίων εκπαιδευόμενων baristi του σεμιναρίου, παρέχοντας τους τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης του πιστοποιημένου σεμιναρίου Speciality Coffee Association (SCA) – Level I, εφοδιάζοντας τους με ένα σημαντικό, διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν.

Στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2020, με εισηγητή τον Βαλάντη Λαμπριανίδη, αναγνωρισμένο Barista Trainer και κριτή διαγωνισμών σε διεθνές επίπεδο, oι 10 καλύτεροι είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στην παρασκευή του καφέ, μέσα από ένα πιστοποιημένο σύστημα του οποίου η διδακτέα ύλη διαμορφώνεται και διαρκώς ανανεώνεται από τα πιο «inspirational minds» της παγκόσμιας βιομηχανίας καφέ.

Ο Όμιλος Today συνεχίζει να αποδεικνύει εμπράκτως τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό του αναφορικά τόσο με τους επισκέπτες, όσο και με το προσωπικό των καταστημάτων του Δικτύου, παρακολουθώντας στενά τα νέα δεδομένα του κλάδου, με στόχο να  προσφέρει μία μοναδική και σταθερή εμπειρία καφέ στους καταναλωτές, αλλά και ένα εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον για τους δικούς του Guardians of Delicious.