Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς world electronic σκηνής, ο φημισμένος Νεοϋορκέζος dj / παραγωγός Nickodemus, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη μετά από αρκετά χρόνια σαν καλεσμένος της Urban Exotica και του Κλειώ Cruise Bar.

Όντας ένας από τους πιο γνώριμους και αγαπημένους καλλιτέχνες του Ελληνικού κοινού, που αναμένεται να πλημμυρίσει το κατάστρωμα του Κλειώ με world μελωδίες, latin μπασογραμμές και uptempo beats, σερβιρισμένα από έναν αληθινό master του είδους.

Ο Nico Simone, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες djs και παραγωγούς! Με μια πολύχρονη δισκογραφική πορεία η οποία έχει οδηγήσει σε πολλές ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες όπως το classic hit ‘’Mi Swing Es Tropical’’ και ‘’Mystery of Life’’, ο Νεοϋορκέζος παραγωγός, μουσικός και dj, Nickodemus έχει διαμορφώσει μια μοναδική worldwide μουσική γλώσσα μιξάροντας ετερόκλητα ακούσματα από κάθε γωνιά του κόσμου μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό στιλ.
Με ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα, από dub & downtempo σε Latin, African και Eastern ήχους μέχρι house & electronic clubby επιλογές. Έχει καταφέρει να παίξει από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90 σε όλα τα διάσημα clubs και festivals ανά τον κόσμο και να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Ονειρικές μελωδίες, μαγευτικοί ήχοι, απίστευτα remixes είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν. Λάτρης των remix έχει πραγματοποιήσει μίξεις πάνω σε κομμάτια σπουδαίων μουσικών όπως Bob Marley, Billy Holiday, Nina Simone, Thievery Corporation, Quantic, Mr Scruff, The Pimps of Joytime, Miguel Migs, Natasha Atlas κ.α.

info
Κλειώ Cruise Bar, Παραλία Λευκού Πύργου
Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου // 23:00 – 03:00
* Presale 8€
** On spot 10
Viva link: https://www.more.com/music/boat-party-w/nickodemus-at-klio/

Νυχτερινή ζωή