Ένας ολόκληρος μουσικός κόσμος μας περιμένει στην Παπαναστασίου 60. Εκεί θα βρείτε το Mega Music Store που είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κατάστημα με είδη μουσικής. Εδώ θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας στην αναζήτηση μουσικών οργάνων αλλά και του απαραίτητου εξοπλισμού τόσο για μαθητές και σπουδαστές μουσικής όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου. Επίσης παραδίδονται μαθήματα, καλύπτονται όλες οι ανάγκες επαγγελματικού εξοπλισμού ενώ στο στούντιο του μπορούν να πραγματοποιηθούν πρόβες μουσικών σχημάτων.

*Το biscotto THESSALONIKI σε συνεργασία με το MEGA MUSIC STORE σας παρέχει έκπτωση 50% σε όλα τα μαθήματα της σχολής καθώς επίσης και στην ενοικίαση του στούντιο για πρόβες και ηχογραφήσεις. 

 

Μουσικά όργανα
Έγχορδα από παραδοσιακά όργανα έως κιθάρες, μπάσο και βιολιά, πνευστά, ντραμς και άλλα ήδη κρουστών, πλήκτρα είναι στη διάθεσή σας και με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε καθώς οι άνθρωποι του Mega Music Store έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο (δείτε περισσότερα στο e-shop ΕΔΩ)

Και μαθήματα 

Μαθήματα μουσικής (όλα τα όργανα) σε άρτια εξοπλισμένες αίθουσες μελέτης από καταξιομένους επαγγελματίες του χώρου. Τα μαθήματα γίνονται σε χώρους υψηλής αισθητικής. Επιπλέον προσφέρονται μαθήματα ηχοληψίας και mastering στο επαγγελματικό studio ηχογράφησης που διαθέτει η σχολή. Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους μουσικούς που θέλουν να εξελιχθούν.

Η εγγραφή είναι δωρεάν. Στη σχολή διδάσκονται:

 • Βιολί
 • Κιθάρα
 • Drums
 • Μπάσο
 • Αρμόνιο
 • Μπουζούκι

Κάθε μαθητής έχει πρόσβαση σε αίθουσες μελέτης με παροχή του μουσικού οργάνου που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον συμμετέχει κάθε εβδομάδα δωρεάν σε τμήμα μουσικής θεωρίας. Όλα τα μαθήματα προσαρμόζονται στο μουσικό στύλ που ενδιαφέρει κάθε μαθητή. Τα μαθήματα έχουν διάρκεια 1 ώρας και είναι εβδομαδιαία.

Κλείστε τώρα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στο  6971605494

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε στούντιο στον χώρο του καταστήματος το οποίο μάλιστα διατίθεται και για πρόβες και ηχογραφήσεις μουσικών σχημάτων.

Οι υπηρεσίες που παρέχει

To Μega Music Store διαθέτει έμπειρο, ειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να παρέχει της εξής υπηρεσίες:

 • Πλήρης ηχητική κάλυψη συναυλιών, συνεδρίων, εκδηλώσεων κ.λ.π.
 • Ακουστικές μελέτες, στήσιμο home studio.
 • Midi Studio Setup.
 • Service , format, upgrade, software install σε PC και MAC.
 • Service, σετάρισμα, αλλαγές χορδών, κ.λ.π. σε έγχορδα .
 • MPC pad upgrade για mpc1000 / MPD .
 • Service ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Αmps , mixers ,speakers , turntables κ.λ.π)
 • Service σε πληκτροφόρα (synths, digital pianos, organs κ.λ.π.).

Ενοικιάσεις εξοπλισμού

To Mega Music Store, για ενοικιάσεις εξοπλισμού συνεργάζεται με την Drumland  & Sound

Ηχητικές Εγκαταστάσεις – Ενοικιάσεις

Η Drumland & Sound, είναι εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στη μελέτη και εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων και διοργάνωση κάθε φύσης εκδηλώσεων. Μπορείτε να νοικιάσετε ποικιλία μουσικών οργάνων (τύμπανα, κιθάρες, μπάσα, αρμόνια) και ηχητικού εξοπλισμού(ηχεία, μικρόφωνα, μίκτες, ενισχυτές). Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα από τη μεταφορά και εγκατάσταση μέχρι τη ρύθμιση και παρακολούθηση του ήχου στο μέρος που θέλετε να καλύψετε. Αναλαμβάνουμε:
– Μελέτη & εγκατάσταση ηχητικού εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων
– Μεταφορά εξοπλισμού
– Ενοικίαση μουσικών οργάνων
– Ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού
– Ηχοληψία καταστημάτων και εκδηλώσεων
– Διοργάνωση συναυλιών και εκδηλώσεων ανοιχτού τύπου (θέατρα, παραλίες, γήπεδα) και κλειστού τύπου(γάμοι, εκδηλώσεις)

 

Επικοινωνία:

MEGA MUSIC STORE
Παπαναστασίου 60
Θεσσαλονίκη, ΤΚ. 54453
T: 2310939980
megamusicstore.eu
[email protected]
facebook: ΕΔΩ