Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 14 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους, με ένα ανανεωμένο και δυνατό show, όπως παλιά, χωρίς περιορισμούς, για να μας ταξιδέψει στη μαγεία των συναυλιών που τόσο μας έλειψαν!

Γεμάτος με ενέργεια και χαμόγελο, διασκευάζει και τραγουδά όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του – και όχι μόνο – και μας προσκαλεί να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου συναντιόμαστε ξανά και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, σε μια βραδιά όπου το κέφι και η μουσική πρωταγωνιστούν και πάλι!

 

info
Τρίτη 14 Ιουνίου 2022
Θέατρο Δάσους
Ώρα Έναρξης: 21.15
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30
Τιμές εισιτηρίων: τιμή προπώλησης 15 ευρώ  | τιμή στο ταμείο 17 ευρώ

Διάθεση εισιτηρίων:

• Τηλεφωνικά στο 11876

• Online στo viva.gr

• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt

 • H συναυλία  θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ.
 • Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευση σας στον χώρο.
 • Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο τον χώρο.

  Κερδίστε προσκλήσεις!
  Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

  Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

  Δήλωσε Συμμετοχή!
  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 9/6 στις 10:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 10 διπλές προσκλήσεις!

  Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

  Όνομα*

  Επώνυμο*

  Εmail*

  Τηλέφωνο*

  Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

  Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.