Από τις 7 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου, εντυπωσιακά LEGO® stages φιλοξενούν δράσεις για παιδιά κάθε ηλικίας. Το LEGO® DUPLO είναι το Μεγάλο Ξεκίνημα και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2 ετών, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και στους πιο μικρούς επισκέπτες του Mediterranean Cosmos να έρθουν σε επαφή με τον φανταστικό κόσμο των LEGO®.

Τα LEGO® City και LEGO® Friends είναι οι καλύτερες προτάσεις για τους λάτρεις της περιπέτειας και της εξερεύνησης, ενώ με τα LEGO® DreamZzz τα παιδιά μπορούν να δώσουν μορφή στα πιο τρελά τους όνειρα. Τα LEGO® NINJAGO με πρωταγωνιστές τους Νίντζα από τη σειρά NINJAGO Dragons Rising θα ενθουσιάσουν τους θαυμαστές των super ηρώων, ενώ με τα LEGO® Vehicles τα παιδιά άνω των 5 ετών μπορούν να γίνουν οδηγοί των αγαπημένων τους LEGO® οχημάτων.

Στα Build a Classroom οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν την τάξη των ονείρων τους και στο FIRST® LEGO® League να ανακαλύψουν τον κόσμο των επιστημών και του STEM.
Κι επειδή τα LEGO® είναι για κάθε ηλικία, το Breeks Stage υπόσχεται σε όλους τους Adult Fans των LEGO® (AFOLs) μοναδικές στιγμές δημιουργίας!

Διασκέδαση με μουσική και χορό κάθε Παρασκευή του Σεπτεμβρίου

Στις 8 Σεπτεμβρίου το μουσικό συγκρότημα Décho βρέθηκε στο Mediterranean Cosmos με την πιο pop διάθεση κι ένα ειδικά διαμορφωμένο playlist για τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, από το συγκρότημα Les Au Revoir, θα ταξιδέψει το κοινό με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια.

Στις 15 και 29 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός Plus Radio 102,6 θα εκπέμπει ζωντανά από το αμφιθέατρο του Mediterranean Cosmos!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Στις 15 Σεπτεμβρίου ένας εντυπωσιακός ξυλοπόδαρος θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας για να φωτογραφηθεί μαζί τους και στις 29 του μηνός ένας ταλαντούχος χορογράφος θα ξεσηκώσει τους επισκέπτες με τις υπέροχες χορογραφίες του, για να υποδεχτούμε τη νέα σχολική χρονιά με την καλύτερη διάθεση.

Ετοιμαστείτε για τον πιο διασκεδαστικό Σεπτέμβριο στο Mediterranean Cosmos!

Ωράρια Δραστηριοτήτων
LEGO® stages

Δευτέρα – Παρασκευή: 17:30 – 20:30
Σάββατο: 11:30 – 19:30

Ώρα έναρξης μουσικών σχημάτων
Παρασκευή 22/09: 19:30

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τo mediterraneancosmos.gr