Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη γιορτή ανακύκλωσης, σε ένα ανεπανάληπτο live, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη με οργάνωση της TΕΧΑΝ.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από τις 20:30 έως τις 22:00, σας περιμένουμε στην Πλατεία Αριστοτέλους για να απολαύσουμε μαζί ένα αξέχαστο live που όλοι θα θυμόμαστε για καιρό! Παράλληλα, ελάτε να ανακυκλώσουμε μαζί ώστε να έχετε την ευκαιρία να διεκδικήστε μοναδικά δώρα!

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φέρετε πλαστικές, μεταλλικές, γυάλινες και χάρτινες συσκευασίες και να τις ανακυκλώσετε, ​χρησιμοποιώντας τα 4 υπερσύγχρονα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης μας που θα βρίσκονται εκεί. Κάθε φορά που θα ανακυκλώνετε θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής σας για το μεγάλο διαγωνισμό!

Οι 100 δημότες που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια συμμετοχής έχοντας ανακυκλώσει τα περισσότερα υλικά, από 8 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα κερδίσουν υπέροχα δώρα. Τα δώρα περιλαμβάνουν 20 ηλεκτρικά ποδήλατα, 40 smartwatches και 40 action cameras, που θα διανεμηθούν ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής σας στη διαδικασία της ανακύκλωσης!​

#FALL IN THE CITY_ Ζωντανή Μουσική