Το kalokeri apallou διοργάνωσε και φέτος τα πιο ξεχωριστά events και έκαναν το καλοκαίρι να γεμίσει με μοναδικές αναμνήσεις. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου έρχεται για τρίτη φορά ο διεθνούς φήμης Dj Valeron για να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του, πριν τη λήξη της σεζόν.

Ο Valeron είναι ο απόλυτος σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα πάρτι στη Μύκονο. Χρησιμοποιώντας τη μουσική ως μέσο πολιτιστικής και καλλιτεχνικής έκφρασης, ο Valeron άρχισε να πειραματίζεται με τις μελωδίες αναμειγνύοντας όργανα, είδη και ρυθμούς από όλο τον κόσμο. Παράγοντας το ένα κομμάτι μετά το άλλο, ο χαρακτηριστικός ήχος του Valeron τον έχει οδηγήσει στο να γίνει ένα οικείο όνομα στην Deep House και την ηλεκτρονική μουσική.

Κάνε την κράτησή σου τηλεφωνικά στο +306980312337 ή στην παρακάτω φόρμα και αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με το πιο πολυσυζητημένο event!

Kalokeri apallou_DJ Valeron: Φόρμα Κράτησης


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ID: Kalokeri apallou

THE COLOURS THAT WE’ VE CHOSEN FOR YOUR KALOKERI!
biscotto Experience Park | Λ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τ: (+30) 6980312337
ANOIXTA | OPEN: 17:00-24:00
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ | SAT-SUN: 17:00-01:30
FACEBOOK: kalokeri apallou
INSTAGRAM: kalokeri apallou