Ο ∆ήµος Θέρµης & η Αντιδηµαρχία Παιδείας, Νεολαίας & ∆ιά Βίου Μάθησης, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά, σας προσκαλούν και φέτος στην Ημερίδα «ΡΩΤΑΩ. ΜΑΘΑΙΝΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.» με θέμα τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την Εκπαίδευση και τη Σταδιοδρομία, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 17.30 – 21.30 στο «Αμφιθέατρο» του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου με την υποστήριξη του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης, ενώ στόχος της είναι η ενημέρωση των νέων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας για το μέλλον τους.

Με καλεσμένους αξιόλογους και καταξιωμένους ομιλητές από τον τομέα της ακαδημαϊκής κοινότητας και από άλλους τομείς, η ημερίδα «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω» συνδέει τους νέους με το εργασιακό περιβάλλον και στοχεύει στο να ανοίξουν τους ορίζοντες τους σε δημιουργικές σκέψεις για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τα έμφυτα ταλέντα που διαθέτουν.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Για την είσοδο σας στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

Info:
4η Ημερίδα «ΡΩΤΑΩ. ΜΑΘΑΙΝΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.»
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Ώρα Έναρξης: 17.30
Τόπος Διεξαγωγής: Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ «Αμφιθέατρο»

*Είσοδος ελεύθερη

Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου & με την Υποστήριξη του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης.

#SPRING IN THE CITY_ Δραστηριότητες Θέματα