Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει τον νέο σταντ-απ μονόλογό με τα πιο ενδοσκοπικά του κείμενα ως τώρα και με τίτλο Α4. Και όταν λέει «ενδοσκοπικά», εννοεί «αυτοναφορικά». Και όταν λέει «αυτοναφορικά», εννοεί «εγωκεντρικά».

Επίσης, ας μην κρυβόμαστε, γράφει ο ίδιος αυτό το κείμενο για το δελτίο τύπου, οπότε καταλαβαίνετε πόσο άβολα νιώθει να μιλάω για τον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο. Οπότε ας το γυρίσουμε στο πρώτο ενικό και να σας πω πως έχω βαρεθεί να με περιγράφουν ως «ο ψηλός, καραφλός κωμικός» και να με μπερδεύουν με άλλους ψηλούς, καραφλούς κωμικούς. Επίσης έχω βαρεθεί μετά από τόσα χρόνια στην κωμωδία να μη θυμάται πολύς κόσμος το επώνυμό μου: με έχουν πει «Δημητρακόπουλο», το οποίο βγάζει νόημα ως σύντμηση του ονόματός και του επώνυμού μου. Με έχουν πει «Δημακόπουλο», το οποίο είναι και λίγο ένα κουτσουρεμένο «Δημητρακόπουλος». Απλώς περιμένω και το κουτσουρεμένο «Δημακόπουλος» που μάλλον θα είναι κάτι σαν «Δήλος». Οπότε θα υπάρχει κόσμος που θα προτείνει «πάμε Δήλο;» και δεν θα ξέρω αν έρχονται στην παράσταση ή κανονίζουν διακοπές.

Κόβω με το μάτι πως το παραπάνω κείμενο μάλλον υπερκαλύπτει τον χώρο που απαιτείται για το κυρίως κείμενο ενός δελτίου τύπου, οπότε τώρα πρέπει να προσθέσω τις πληροφορίες για το πού και πότε παίζεται η παράσταση που σας προσκαλώ να δείτε.

Α4 – σταντ-απ μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου

info
Θέατρο Αμαλία
Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη 54640
Παρασκευή 8/12 και Σάββατο 8/12 στις 21:00
Κυριακή 10/12 στις 20:00
διάρκεια παράστασης: 80’
εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος, 10€ μειωμένο, 10€ early bird
διάθεση εισιτηρίων: more.com, Θέατρο Αμαλία
πληροφορίες: 2310842509

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

Κερδίστε προσκλήσεις!
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Πέμπτη 7/12 στις 10:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:
Παταπίτης Ηλίας
Κανδάλης Σταμάτης

Οι τυχεροί δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.