Ο αγαπημένος κωμικός Δημήτρης Χριστοφορίδης, μετά το sold out της εμφάνισής του στο θέατρο Αυλαία, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για ένα ακόμη μοναδικό comedy show.

Με τίτλο “Πιο Αστείος Πεθαίνεις”, θα τον απολαύσουμε την Παρασκευή 17 Μαϊου, στον Θερινό Κινηματογράφο Ελληνίς, κάτω από τον πύργο του ΟΤΕ.

Όπως περιγράφει ο Δημήτρης Χριστοφορίδης:

Γεια σας,

Είμαι στον 15ο χρόνο που κάνω κωμωδία και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε στην τέχνη μου γιατί είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και θερίζει ο ΕΦΚΑ. Πρώτη αιτία θανάτου μετά τα δάνεια και τα καρδιακά.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως ξεκινάει το πρώτο draft της νέας μου stand up comedy παράστασης με τον πάρα πολύ εμπνευσμένο τίτλο “Πιο αστείος πεθαίνεις”.  Η θεματολογία εκτείνεται από την αριστερά και τη γιαγιά μέχρι το gay pride και την αναζήτηση της ευτυχίας. Επίσης χώρισα, άρα θα πω πάλι για τα γκομενικά μου. Καλή δύναμη να έχετε.

Δυστυχώς σε αυτή την παράσταση δεν έχω πολύ σeξ και βρισιές και ο Κύριος Σιούλας ο γαστρεντερολόγος που με παρακολουθεί μου είπε να κάνουμε μια γαστροσκόπηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις, ίσως κάποια αναφυλαξία. Με πειράζει και η πιπεριά.

Info

Θερινός Κινηματογράφος Ελληνίς – Θεσσαλονίκη (Λεωφόρος Στρατου 11)

Παρασκευή 17 Μαϊου

Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια διαθέσιμα στο more.com

Τιμή: 12 ευρώ