*ΑΚΥΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
Μετά την τεράστια ΑΠΟΤΥΧΙΑ σε Ευρώπη και Αμερική, η παράσταση που έκοψε 3 εισιτήρια και επανακόλλησε 12 κομμένα σε τεσσεράμισι χρόνια έρχεται για μία μοναδική παράσταση στο Block 33 Garden!
O Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι οι ”εκείνος κι εκείνος” και ήρθαν να ζητήσουν τα ρέστα με ένα stand up και δυο τρομάρες σε ένα καταιγιστικό δίωρο, όπου σχολιάζουν σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν κι ερεθίζουν το κοινό… απαντούν σε προσβολές στέλνουν κατάρες και απειλές του θέτουν ερωτήματα, του απαγγέλουν ποιήματα, του συγχωρούν τα κρίματα του κάνουν τράκα χρήματα… και άμα δεν έρθεις να τους δεις , μπροστά σου φίλε θα το βρεις….. γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα.
info
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Block 33 Garden
26ης Οκτωβριου 33
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα Έναρξης: 21:00Είσοδος: 10€ & 12€
Προπώληση: https://www.hahcomedy.com/…/krompas-elefteriou…
Πληροφορίες Τηλεφωνά: 2114185217 & 6949950530

 

Κερδίστε προσκλήσεις!
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Τετάρτη 29/9 στις 10:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Κουλή Ειρήνη
Καμπούρη Νάνσυ

 

Οι νικητές δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.