Επτά απολαυστικά βίντεο. Επτά τα βίντεο όπως και επτά οι ημέρες τις εβδομάδας. Αυτόν τον τρόπο επέλεξε ο Άκης Πετρετζίκης για να μοιραστεί μαζί μας τη διατροφή του, τις μέρες του και τα γεύματά του.

Ξεκινάει λοιπόν η Διατροφή του Άκη. Ο ίδιος τη χαρακτηρίζει εύκολη, οικονομική, γρήγορη, πεντανόστιμη και, το βασικότερο, έχει αποτελέσματα. Κι εδώ που τα λέμε, τι άλλο μπορεί κανείς να ζητήσει τώρα που πλησιάζουν οι ημέρες της παραλίας από μια διατροφή με αποτελέσματα.

Περί τίνος πρόκειται;

Το concept είναι το εξής. Μικρά βίντεο, συνολικής διάρκειας 3-5 λεπτών, στα οποία ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τι τρώει, τη συνταγή, καθώς και την εκτέλεση της συνταγής, ώστε να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται γευστικά στα γεύματά του.

Τα βίντεο είναι 7 στον αριθμό, όσες και οι ημέρες της εβδομάδας και τα γεύματα είναι στον αριθμό 3 (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό)

Μπορείτε να βρείτε το πρώτο βίντεο Διατροφή του Άκη παρακάτω:

Αξίζει να ξεκινήσουμε αυτή τη διατροφή μαζί με τον Άκη. Στο κάτω κάτω οι συνταγές είναι όντως εύκολες και μοιάζουν στ’ αλήθεια πεντανόστιμες. Είναι 7 μέρες. Κι αν μας πείσουν δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα για το φετινό καλοκαίρι.

Μπορείτε να βρείτε τα υπόλοιπα 6 βίντεο της Διατροφής του Άκη με ένα κλικ εδώ.