Με την ίδια χαρούμενη και δημιουργική διάθεση τα Todaylicious θα γιορτάσουν τα 6 χρόνια λειτουργίας, σε νέα ημερομηνία, την Τετάρτη 31/5 από τις 17: 00 μέχρι τις 21: 00 με φόντο Λευκό Πύργο. Όπως έχουμε υποσχεθεί ο εξωτερικός χώρος θα μεταμορφωθεί με χλοοτάπητες, παλέτες σε ένα υπαίθριο και ανατρεπτικό «αστικό» πικ νικ.

Μπορεί οι ανοιξιάτικες βροχές να  οδήγησαν σε αναγκαστική ακύρωση το Σάββατο 27/5 αλλά το  “Μάη Today’s πικ νικ!” δεν ακυρώνεται γιατί ο Μάϊος είναι ο μήνας Todaylicious!

Όλοι μαζί παρέα το σκάμε απ’ το μπετόν και πιάνουμε …γκαζόν! απολαμβάνοντας hot dog οκλαδόν!και προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους φίλους να γευτούν τα μοναδικά hot dog της πόλης παρέα με τις νέες Hellman’s σως, Cream Cheese και BBQ sauce, αλλά και το νέο Hot Dog Κοτόπουλο σε ψωμάκι ολικής με νιφάδες βρώμης!

Οι εκπλήξεις, τα δώρα, οι διαγωνισμοί και οι δραστηριότητες για παιδιά θα χαρίσουν ένα μοναδικό πάρτι με ασταμάτητη μουσική από το live Dj set του OFF RADIO! Μείνετε συντονισμένοι στις Facebook σελίδες Todaylicious & Today’s Delicious Stores για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Θέματα Αφιερώματα - Θέματα