Το 2018, 12 αγόρια από την ίδια ποδοσφαιρική ομάδα αποφάσισαν να περάσουν ένα απόγευμα με τον προπονητή τους, εξερευνώντας τα σπήλαια Θαμ Λουάνγκ στη βόρεια Ταϊλάνδη. Όταν όμως, η βροχή πλημμύρισε τις σπηλιές και εγκλώβισε μέσα όλη την ομάδα, η χαρούμενη απόδραση εξελίχθηκε σε μια τεράστια διεθνή αποστολή διάσωσης που ταρακούνησε τον κόσμο.

Αυτή η απίθανη ιστορία θα παρουσιαστεί στη μίνι σειρά «Thai Cave Rescue» (Διάσωση σε Σπηλιά της Ταϊλάνδης) μέσα από τη ματιά των αγοριών που βρέθηκαν στο επίκεντρο της διάσωσης. Το Netflix συνεργάστηκε με σκηνοθέτες από την Ταϊλάνδη και όλο τον κόσμο γι’ αυτήν τη νέα σειρά, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου 2022. Τα νεαρά μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας των Αγριογούρουνων και οι εμπειρίες τους στα όρια της ανθρώπινης αντοχής αποτελούν το επίκεντρο του «Διάσωση σε Σπηλιά της Ταϊλάνδης».

Γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην Ταϊλάνδη, η σειρά παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες από τα νέα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Αγριογούρουνα και τις εμπειρίες τους που άγγιξαν τα όρια της ανθρώπινης αντοχής, καθώς και την εμπειρία των οικογενειών τους και της τεράστιας παγκόσμιας ομάδας που συμμετείχε στη διάσωση.

Με δημιουργούς τους Μάικλ Ράσελ Γκαν (Billions, Επιζών της Επόμενης Μέρας) και Ντέινα Λεντού Μίλερ (Επιζών της Επόμενης Μέρας, Narcos), η σειρά μίας σεζόν και έξι επεισοδίων σκηνοθετείται από τους Μπαζ Πουνπιρίγια (One for the Road, Bad Genius) και Κέβιν Ταντσαρόεν (The Brothers Sun, The Book of Boba Fett, Warrior) και αφηγείται με δραματοποιημένο τρόπο την εκπληκτική διάσωση που καθήλωσε τον κόσμο το 2018.

Η σειρά «Διάσωση σε Σπηλιά της Ταϊλάνδης» είναι μια ιστορία για την ελπίδα και το πείσμα του ανθρώπινου πνεύματος.

τη σειρά εμφανίζεται μια μεγάλη ομάδα Ταϊλανδών ηθοποιών με τον Παπανγκόρν «Μπιμ» Λερκτσαλεαμπότε ως προπονητή Έακ, τον Θάνεθ «Ek» Βαρακουλνουκρόχ ως κυβερνήτη του Τσιάνγκ Ράι, Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν, και τις Ουρασάγια «Γιάγια» Σπέρμπουντ και Μανατσανάν «Ντόνατ» Φανλερντβονγκσακούλ ως Κέλι και Πιμ – μυθοπλαστικές παρουσίες των μηχανικών και των δασοφυλάκων που κατέστησαν δυνατή την απίθανη διάσωση. Ο Σουπακόρν «Τοκ» Κιτσουγουόν συμμετέχει επίσης ως ο καταδύτης του ναυτικού Σαμάν «Τζα Σαμ» Γκουνάν, ενώ ο Μπλουμ Βαρίν υποδύεται τον στρατιωτικό γιατρό, συνταγματάρχη Μπακ Λοχαρτζούν.

To Νetflix θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα το επίσημο τρέιλερ της σειράς.

Thai_Cave_Rescue__Limited_Series__The_Parable_of_Kisa_Gotami__2056203__00_10_50_15__650645Η τεράστια διεθνής επιχείρηση διάσωσης στο Θαμ Λουάνγκ που καθήλωσε τον κόσμο.